Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Najde se někdo laskavý a pomůže mi s kreditní kartou?

g00dFeLLa´z

Recommended Posts

Prosím vás měl bych na někoho z vás prosbu.

Rád bych si dobil kredit na CZshare za 200Kč (250Kč (nevim)) pomocí kreditní karty. Jenže jsem se dozvěděl,že na to abych si to mohl objednat,musím mít nějákou speciální funkci na té kartě a předpokládám,že já jako student takovou funkci určitě nemám. Proto bych někoho z vás chtěl poprosit,jestli by jste za mě (nejlépe kdo už platil podobné servery kartou) nemohli někdo zaplatit a já bych vám to obratem poslal na váš účet.

Jedná se o 200Kč... Nechce se mi dobíjet 200Kč SMSkou a mít za to jen 36GB,když za 200Kč převodem kartou mám 70GB...

Byl bych rád,kdyby se někdo takový ozval a opravdu mi s tímhle pomohl,případným zájemcům na nějáký podvod,jsem si jistý,že bych vás já i ostatní členi tohoto fóra za takovouto případnou ,,sviňárnu" ukamelovali.

Proto prosím jen čestné lidi,kteří tohle už prováděli.

Děkuju všem... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Embosovaná karta vypadá asi tak, že písmena na ní napsaná jsou vystouplá z plochy karty. K placení musí být karta povolená. Zvolíš typ karty (visa.MC atd) , zadáš jméno na kartě, její celé číslo ze přední strany a pak bezpečnostní číslo, respektive jeho poslední tři číslise, ty jsou z druhé strany karty napsané . Honza

Odkaz ke komentáři

Platit v zahraničí lze oběma pakliže na nich nemáš napsáno : valid only czech republic. Rozdíl je v tom, že při platbě neembosovanou kartou se obchodník elektronicky spojuje s autorizačním centrem, které transakci odsouhlasí. Při platbě embosovanou kartou to není podmínkou, protože banka platbu garantuje do určité výše dle typu karty.S aktivacema pro internetové platby je to různé podle bank. U ČS musíš mít povoleno, u Reifeisen jsem nikde nežádal a třeba travian platím bez problémů kartou. Honza

Odkaz ke komentáři

Čus...

Rozdíl mězi těma kartama je následující:

Electron - Je to elektronická platební karta a čísla jsou na ní vypálený do karty. Není tím pádem embosovaná - čísla jsou vytlačený. Dá se na s ní platit na elektronickým čtecím zařínení (do výše stavu účtu) a vybírat z bankomatu. No a většinou se s ní nedá platit v zahraničí.

Embosovaná - Je to taky elektronická platební karta, ale čísla na ní jsou vytlačený a jsou vystouplý. Výhoda je v tom, že se s ní dá platit i v zahraničí. Když totiž v zahraničí nejde třeba terminál, tak se dá autorizovat přes takzvanou "žehličku". Karta se přejede a vytlačený čísla se objeví na kartě. Navíc je ta karta většinou kreditní = můžeš s ní platit i když nemáš peníze na účtě. Banka Ti je na většinou 45 dní půjčí bezúročně.

Protože PayPal vyžaduje Embosovaný karty, tak se s Elektronickou kartou nedá k PayPalu přihlásit.

Doufám, že to bude stačit na vysvětlení.

ZUZY

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu