g00dFeLLa´z Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Prosím vás měl bych na někoho z vás prosbu. Rád bych si dobil kredit na CZshare za 200Kč (250Kč (nevim)) pomocí kreditní karty. Jenže jsem se dozvěděl,že na to abych si to mohl objednat,musím mít nějákou speciální funkci na té kartě a předpokládám,že já jako student takovou funkci určitě nemám. Proto bych někoho z vás chtěl poprosit,jestli by jste za mě (nejlépe kdo už platil podobné servery kartou) nemohli někdo zaplatit a já bych vám to obratem poslal na váš účet. Jedná se o 200Kč... Nechce se mi dobíjet 200Kč SMSkou a mít za to jen 36GB,když za 200Kč převodem kartou mám 70GB... Byl bych rád,kdyby se někdo takový ozval a opravdu mi s tímhle pomohl,případným zájemcům na nějáký podvod,jsem si jistý,že bych vás já i ostatní členi tohoto fóra za takovouto případnou ,,sviňárnu" ukamelovali. Proto prosím jen čestné lidi,kteří tohle už prováděli. Děkuju všem... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 ty máš kreditní kartu ?? jak to budeš splaácet nemáš náhodou platební kartu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 ty máš kreditní kartu ?? jak to budeš splaácet nemáš náhodou platební kartu ? :) Hele já nevim,nevyznám se v tom a ani bych to nečet (manuály). Vím,že se přes PC můžu dostat na svoje konto a někomu poslat ty money a to mi stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Hele já nevim,nevyznám se v tom a ani bych to nečet (manuály).Vím,že se přes PC můžu dostat na svoje konto a někomu poslat ty money a to mi stačí. sry za OT, ale skusils pozadat rodice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 jasne jasne ja vim ale nevim jak to je s tou funkci v tom se taky nevyznam (proto sem to platil smskou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 sry za OT, ale skusils pozadat rodice? Tyhle věci jdou mimo ně... To je moje věc. Možná to někdo nepochopí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master1 Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 neni problem... pres paypal platim celkem casto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 neni problem... pres paypal platim celkem casto ;) Konečně někdo... Byl bych vděčnej,nemáš icq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Když jsme u toho, co to znamená embosovaná platební karta? (potřeba pro paypal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master1 Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 no presnej vyznam neznam, ale jmeno a cislo apod, je v ni vytlaceno a da se sni platit pres net ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Když jsme u toho, co to znamená embosovaná platební karta? (potřeba pro paypal) Taky jsem to nevěděl... Je to to číslo,který máš na kartě ze předu napsaný v levo dole. Nebo ze zadu? :roll: :D Teď nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1972 Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Embosovaná karta vypadá asi tak, že písmena na ní napsaná jsou vystouplá z plochy karty. K placení musí být karta povolená. Zvolíš typ karty (visa.MC atd) , zadáš jméno na kartě, její celé číslo ze přední strany a pak bezpečnostní číslo, respektive jeho poslední tři číslise, ty jsou z druhé strany karty napsané . Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 goodfella: musis si tu kartu aktivovat pro internetovy platby nebo si poridit ecard ;) osobne doporucuju prvni moznost, pac mit 2 karty je zbytecnost kdyz platebni "fyzicka" karta muze vykonavat stejnou funkci jako ecard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malena3steve Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 A embosovanou kartou můžeš platit v zahraničí myslím ... NWM jak tj u normálních ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1972 Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Platit v zahraničí lze oběma pakliže na nich nemáš napsáno : valid only czech republic. Rozdíl je v tom, že při platbě neembosovanou kartou se obchodník elektronicky spojuje s autorizačním centrem, které transakci odsouhlasí. Při platbě embosovanou kartou to není podmínkou, protože banka platbu garantuje do určité výše dle typu karty.S aktivacema pro internetové platby je to různé podle bank. U ČS musíš mít povoleno, u Reifeisen jsem nikde nežádal a třeba travian platím bez problémů kartou. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Čus... Rozdíl mězi těma kartama je následující: Electron - Je to elektronická platební karta a čísla jsou na ní vypálený do karty. Není tím pádem embosovaná - čísla jsou vytlačený. Dá se na s ní platit na elektronickým čtecím zařínení (do výše stavu účtu) a vybírat z bankomatu. No a většinou se s ní nedá platit v zahraničí. Embosovaná - Je to taky elektronická platební karta, ale čísla na ní jsou vytlačený a jsou vystouplý. Výhoda je v tom, že se s ní dá platit i v zahraničí. Když totiž v zahraničí nejde třeba terminál, tak se dá autorizovat přes takzvanou "žehličku". Karta se přejede a vytlačený čísla se objeví na kartě. Navíc je ta karta většinou kreditní = můžeš s ní platit i když nemáš peníze na účtě. Banka Ti je na většinou 45 dní půjčí bezúročně. Protože PayPal vyžaduje Embosovaný karty, tak se s Elektronickou kartou nedá k PayPalu přihlásit. Doufám, že to bude stačit na vysvětlení. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.