evzen Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 prosím vás,dá se downgradovat z 2.71???dnes sem si omylem naistaloval 2.71!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 prosím vás,dá se downgradovat z 2.71???dnes sem si omylem naistaloval 2.71!!!Jasne samozrejme ze da, najdi sui 2.71 downgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 da,ale dal bych si fw 2.71 se-b...cti tema pro zacatecniky,tam je vse potrebne :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dj_Shark Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 prosím vás,dá se downgradovat z 2.71???dnes sem si omylem naistaloval 2.71!!! Jak se ti to povedlo, že omylem ?? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 to nechapu omyle..no aspon ze omylem nevypl psp pri tom jak to updatoval :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KrocanX Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 treba pri nejaky hre...v menu misto spustit tu hru dal update..asi..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aGr Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 treba pri nejaky hre...v menu misto spustit tu hru dal update..asi..:) To asi tezko vzhledem k tomu, ze to musis este asi 5 krat potvrdit ;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KrocanX Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 treba pri nejaky hre...v menu misto spustit tu hru dal update..asi..:) To asi tezko vzhledem k tomu, ze to musis este asi 5 krat potvrdit ;). tak v tom pripade nevim :)....ale tak omylem na kartu asi nehodil fw 2.71...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 :D ja taky hodil omylem 2.71 kdyz jsem chtel 2.71SE-B jsem sptane pochopil jak mi to nekdo vysvetloval (viď :D) myslel jsem, ze se bude 2.71 nejak patchovat na 2.71SE_B :lol: Ten downrade je prostej... delal jsem ho 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
evzen
prosím vás,dá se downgradovat z 2.71???dnes sem si omylem naistaloval 2.71!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts