Guest hlinaaa Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Čaute zajímalo by mě jestli už se dá nějak obejít tato verze PSP (TA-082) abych si už nemusel kupovat originál hry a mohl hrá ISO hry! PSP mám asi tak 2 měsíce a už sem utratil docela dost za hry (F1 Grand Prix, Colin McRae Rally 2005, Ridge Racer, Tekken: Dark Resurrection, Daxter, Gangs of London a přemýšlám nad Need for Speed: Carbon, Pro Evolution Soccer 6) a nějak nejsu milionář takže nemožu nějak utrácet za hry! předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SackX Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Nechci ti do toho kecat ale až tě tu potká někdo pokročilejší než já tak tě pošle hodně daleko. Já tě tak daleko nepošlu, jen poradim ať si přečteš oznámení pro začátečníky. Až se to změní tak to editnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 Jj, mrkni do začátečníků, všechno je na první stránce. Jinak jestli se nepletu, tak tohle není otázka SW, ale HW - má to prostě lepší flashku, která do sebe nepustí nižší FW než 2.00 tuším. A jestli máš FW 2.71 tak na tom jdou ISO hry taky. EDIT: Když si to tak čtu znova, tak na to, že máš PSP dva měsíce, je to pěkná sbírka her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladiator Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 Ja mam taky TA-082 a jedou mi vsechny ISA :) Staci jestli mas fw 2.71 pak uz to neni problem s vyssim fw ti to ale nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest hlinaaa Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 omlouvám se teda za blbé vložení tématu do špatné sekce......su fakt začátečník a nevím vůbec jak na to....nevím ani jaký mám ten fw! nemože mě někdo pomoct přes ICQ nebo osobně?....su z Hodonína ale jinak pracuju v čechách a jezdím přes Prahu....jestli by mě někdo pomohl tak ať se mě ozve na ICQ 304-162-436......ale nejlepší by bylo osobně(kdyby mě to mohl kompletně ukázat) klidně i nějakou částku zaplatím ale jak sem říkal nejsu milionář!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 Podívej na v MENU na složku Settings a v ní si najeď na druhou složku od zdola"system information" a tam máš uveden firmware.Jestli se pohybuješ v Praze,tak není problém se na to podívat! Více zkušeností s tímto asi nikdo u nás nemá.(flashlých pár set kusů PSPček) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest hlinaaa Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 Podívej na v MENU na složku Settings a v ní si najeď na druhou složku od zdola"system information" a tam máš uveden firmware.Jestli se pohybuješ v Praze,tak není problém se na to podívat! Více zkušeností s tímto asi nikdo u nás nemá.(flashlých pár set kusů PSPček) je tam system software version 2.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest hlinaaa Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 Podívej na v MENU na složku Settings a v ní si najeď na druhou složku od zdola"system information" a tam máš uveden firmware.Jestli se pohybuješ v Praze,tak není problém se na to podívat! Více zkušeností s tímto asi nikdo u nás nemá.(flashlých pár set kusů PSPček) je tam system software version 2.60 já teď du na hokej ale klidně mě napiš na ICQ 304162436 a já si to pak přečtu....kdyžtak napiš tel číslo a já bych ti zavolal kdy tak asi budu v praze a možem se domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 ICQ bohužel nepoužívám.Preferuji spíš SKYPE(roman2277) nebo mobil 603/718558.Jestli máš 2.60 ,tak tam bude nejspíš deska 6001.Ta je v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 a opravdu mas tenhle typ desky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 jinak taky sem mel fw 2.60 a udelal sem upgrade na 2.71 a pak downgrade na 1.5 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 jinak taky sem mel fw 2.60 a udelal sem upgrade na 2.71 a pak downgrade na 1.5 :) ehm přečti si 1. příspěvek on má TA-082 takže NEmůže downgradovat takže nevím co má tenhle příspěvek znamenat... on tam 1.5 NEnarve.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 Jinak už existuje downgrader na Ta-082 na fw 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 Jinak už existuje downgrader na Ta-082 na fw 1.5 Funkcni na 100% asi ale nebude,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 Jinak už existuje downgrader na Ta-082 na fw 1.5 Funkcni na 100% asi ale nebude,co? To asi ne.Nevím nemám možnost otestovat ale četl sem to tady http://0okm.blogspot.com/2006/08/success-softdown-fw250-ta-082-to.html ale je to anglicky a moc tomu nerozumím ale někomu to žeprý šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 Jinak už existuje downgrader na Ta-082 na fw 1.5 Funkcni na 100% asi ale nebude,co? To asi ne.Nevím nemám možnost otestovat ale četl sem to tady http://0okm.blogspot.com/2006/08/success-softdown-fw250-ta-082-to.html ale je to anglicky a moc tomu nerozumím ale někomu to žeprý šlo jj,to jsem taky cetl,uz je to ale dost stary a porad nic :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 Jinak už existuje downgrader na Ta-082 na fw 1.5 Funkcni na 100% asi ale nebude,co? To asi ne.Nevím nemám možnost otestovat ale četl sem to tady http://0okm.blogspot.com/2006/08/success-softdown-fw250-ta-082-to.html ale je to anglicky a moc tomu nerozumím ale někomu to žeprý šlo jj,to jsem taky cetl,uz je to ale dost stary a porad nic :cry: jj ale to by mělo jít ale chtělo by to přeložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 Tady je preklad z prekladace Úspěch SoftDown FW2.50 Ta- 082 FW1.00/1.50 Našel způsob SoftDown Ta - 082- ovo FW2.50 PSP FW1.00/1.50 Ale způsob je docela komplex, SoftDown Ten - 082- ovo PSP potřebuje asi 45min 1. Užívat software snímaná data z Toho - 082- ovo NandFlash & DDR doušek 2. Analyzovat údaje než udělat "FW1.00/1.50 NandFlash img" že může zavést na Tom - 082 3. Užívat software psal to "FW1.00/1.50 NandFlash img" Tomu - 082 možná pozdě já udělám programové vybavení nechat "FW2.50 Ta- 082" uživatel odhodit "NandFlash & DDR doušek" data ke mně než já mohu udělat "FW1.00/1.50 NandFlash img" pomáhat jim SoftDown jejich Ta - 082 :P VŠIMNĚTE SI : 1. každý Ta - 082 PSP potřebuje různý "NandFlash img" Nemůže užívat toto "NandFlash img" jako ostatní PSP Ten bude zděný PSP !! tak SoftDown každý Ta - 082 PSP DAT potřebují každá 45miných !! 2. jestli váš FW2.60 Ta- 082 PSP je update z FW2.50 tato metoda může pracovat pro váš PSP 3. tato metoda ne práci pro továrnu FW2.60 Ta- 082 PSP možná později to může :P Ja budu ale downgradovat az to bude vyzkouseny . Kdo si pocka,ten se docka. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 Lepší než brick radši počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 Lepší než brick radši počkat To je pravda.A malá poznámka:SONY od minulého týdne vyrábí nové desky do PSPčka s označením TA 086(fi.2.82) a ta bude asi nedobytná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 Lepší než brick radši počkat To je pravda.A malá poznámka:SONY od minulého týdne vyrábí nové desky do PSPčka s označením TA 086(fi.2.82) a ta bude asi nedobytná! :shock: Hrůza ještě že už psp mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NicoTine Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 Lepší než brick radši počkat vcera jsem rozchodil isa na ta-082 je to docela jednoduche i kdyz to vypada slozite jinak dutch to popisuje pekne na http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736 nicmene mi tenhle navod fungoval az po malinke uprave :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 po jaky uprave? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NicoTine Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 Dutch pise ze po spusteni HENC spustis devhook pro 2.71 a davas firmware 2.71. Ja sem devhookem pro2.71 musel dat virtualne firmware 1.50 a potom devhookem 0.45 dat virt firmare 2.71 takze vlastne ve finale jedu pres 2 devhooky kazdopadne zatim sem na topm rozchodil vsechny .cso hry co mam kdyz tak icq 7836212 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 lol neni neky snizeni vykonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.