Nechda Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Mám dotaz u PSP když mám rychlejší scénu ve hře tak někdy jsou na displeji vidět takové čárky(musim je ale hledat)je to normální? Hlavně na světlejších barvách u telefonu to mám tajy děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 jo je to normalni...je to zpusobeny slabsi odezvou displaye u psp,ale casem si na to zvyknes a prestanes to vnimat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nechda Odesláno Leden 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Oki díky takže odezva je pomalá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 a mas slim nebo fat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nechda
Mám dotaz u PSP když mám rychlejší scénu ve hře tak někdy jsou na displeji vidět takové čárky(musim je ale hledat)je to normální? Hlavně na světlejších barvách u telefonu to mám tajy děkuju.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts