grinderwolf Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Zdravim , sehnal jsem si Gears of War nainstaluju to ale at to dam na jakekoli rozliseni (detaily mam na medium a zkousel jsem i low) tak se mi to porad nejak trha sice se to da hrat ale to trhani me strasne s..e prosim nevite co s tim? (Na me sestave jsem hral napr.CoD4 naplno takze pocitam ze pocitacem to asi neni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 a proc myslis ze PC ne:).....COD4 zas tak narocna neni.....a patch na hru to neresi.....to spis nakej driver na ovladace graficky karty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Leden 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 a proc myslis ze PC ne:).....COD4 zas tak narocna neni.....a patch na hru to neresi.....to spis nakej driver na ovladace graficky karty... Sice CoD4 narocny neni ale to Gears of War by mi melo jet aspon na stredni detaily a na rozliseni aspon 1024 jo a novej driver jsem tam hazel nez jsem instaloval tu hru a na druhou stranu u Gears of War nejsou zase tak velky pozadavky DOPORUCENY:HW je procak 2,5GHZ , 512MB RAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 no a mas to origos?muze to bejt chyba hry...a nebo spis graficka karta nezvlada naky efekty.....muze toho bejt hodne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Leden 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 no a mas to origos?muze to bejt chyba hry...a nebo spis graficka karta nezvlada naky efekty.....muze toho bejt hodne:) No nemam to origos ale jeste zkusim nainstalovat myslim ze to chce DirectX10 a ja mam myslim DirectX 9c no uvidime prave kvuli takovym problemum jsem si to nekoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 No nemam to origos ale jeste zkusim nainstalovat myslim ze to chce DirectX10 a ja mam myslim DirectX 9c no uvidime prave kvuli takovym problemum jsem si to nekoupil no tak zkus to.....jestly ti to grafika podporuje a ma Visty.....tak treba to potom pude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 No nemam to origos ale jeste zkusim nainstalovat myslim ze to chce DirectX10 a ja mam myslim DirectX 9c no uvidime prave kvuli takovym problemum jsem si to nekoupil ja s tim mel jeste horsi problemy ... mne to nenajelo vubec kvuli nejake pitome utilite live games nebo tak nejak ... a viva pinata taky ... obe tohle chtely ... no k tvemu problemu : napis konfiguraci sveho stroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 bobo: me to v poho vsechno de.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Mel jsem stejny problem (zrejme chyba hry na nekterych sestavach), taky to slo strasne trhane pri jakemkoliv rozliseni a detailech...vyzousel jsem vsechno mozny a pak jsem stahnul z jednoho fora update/patch na verzi 1.1 a slape to uplne v pohode na max detaily!!! Takze vyzkousel patch na 1.1. a pak nocd crack, pokud potrebujes. Enjoy!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOLi Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 to ja v pohode nastavim na 1440x900 a medium detaily a v pohode mi to vali .. kdyz ji vypnu a znova zapnu vsechno se mi vrati do puvodniho nastaveni a nejde mi pokracovat dal v kapitole takze musm vsechno hrat od zacatku .. nevite co s tim je?! muzete sem kdyztak hodit ten patch ?! dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Koli? registroval ses?...dyz si neudelas account na original hre...tak se ti nebude ukladat nastaveni ani hra ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOLi Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Koli? registroval ses?...dyz si neudelas account na original hre...tak se ti nebude ukladat nastaveni ani hra ;) ve hre sem si svuj nick udelal .. to me napadlo kdyz sem to hral podruhy :) ale pokazdy kdyz ji pustim tak mi to spadne a hodi tu znamou hlasku windowsu ze se gearsofwar.exe nezdaril a jestli to chci odeslat nebo neodesilat. to ignoruju (necham to na plose) a z listy si hru znovu maximalizuju a hraju dal.. pak vypnu, zapnu napise mi to ze se KOLi prihlasil ale nastaveni je fuc a savy taky .. tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 ve hre sem si svuj nick udelal .. to me napadlo kdyz sem to hral podruhy :) ale pokazdy kdyz ji pustim tak mi to spadne a hodi tu znamou hlasku windowsu ze se gearsofwar.exe nezdaril a jestli to chci odeslat nebo neodesilat. to ignoruju (necham to na plose) a z listy si hru znovu maximalizuju a hraju dal.. pak vypnu, zapnu napise mi to ze se KOLi prihlasil ale nastaveni je fuc a savy taky .. tak nevim presne tohle mi delala pinata ... a GoW mi nejel vubec :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOLi Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 presne tohle mi delala pinata ... a GoW mi nejel vubec :D asi mi nezbyde nic jinyho nez zkusit stahnout jinou verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Stačí jen najít tu správnou ikonu v binaries a spouštět to jen přes ní.Jinak to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 ale zatim sem nak nenapsal ten je pristroj co to vubec ma:Dpac jestli ma jenom 1procesore tak se nedivim....ten se behem chvile zas*** a pak se ti seka i kdyz sou tam detaily low nebo jaky chtej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts