Senpu Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Pomocte mi dkyz jsem si daval schema na PSP najednou kdyz pustim ISO Hru jen Nacita!!!!! :(:(:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Menil jsi ve flashi neco? Nebo ptf temata? ;)...Zkus mrknout na nastaveni reocvery...hry ISO? bo CSO? ;) nebo UMD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Leden 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Menil jsi ve flashi neco? Nebo ptf temata? ;)...Zkus mrknout na nastaveni reocvery...hry ISO? bo CSO? ;) nebo UMD? Mno Iso A Cso nefarkaji jen jsem daval PTF Soubory do slozky theme a daval je na plochu tot vse v Recovery nic a ani ve flash:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 nastav spravne recovery ;)...mrkni do topicu pro zacatecniky... ;)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Leden 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 No tak se mi rozjel jen pharaon chalenge ale madden 0 8a atari classics evolved treba e! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 No tak se mi rozjel jen pharaon chalenge ale madden 0 8a atari classics evolved treba e! Advanced->configuration (vse v recovery:cheesygrin:) a taky disabled...pak to uz pujdeeee:wohow:... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Advanced->configuration (vse v recovery:cheesygrin:) a taky disabled...pak to uz pujdeeee:wohow:... opravdu velmi přesně:roll: PS: nastav si ho takhle - recovery menu: -configuration -> skip sony logo (currently: Disabled) Hide corrupt icons (currently: Disabled) - - UMD mode (currently: Sony NP9660) Fake region (currently: Disabled) Free UMD region (currently: Disabled) Hard reset on Homebrew (currently: Disabled) USE VSH menu (currently: Disabled) XMB usb device (currently: memory stick) Charge battery when usb cable plugged (currently: Enabled) Use m33 network update (currently: enabled) Hide Pic0.png and Pic1.png in game (currently: Disabled) -Advanced -> -advaced configuration -> obě na (currently: Disabled) -Cpu speed -> obě na default nebo v game může být 333 -plugins -> všechny na disabled(muže to být jemi) co tu není nemusíš nastavovat a to co tu je tak většina by neměla na spouštění her co vadit ale je to lepší to tak nastavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Senpu
Pomocte mi dkyz jsem si daval schema na PSP najednou kdyz pustim ISO Hru jen Nacita!!!!! :(:(:ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts