Vymi Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Zdarec. Chtěl bych znát Váš názor na hru Fifa 07. Uvažuji o její koupi. Kdo jste hrál, chybi, vychytávky a tak... Znáte to. 8) Jinak mám ještě dotaz ohledně nějaké hry, která se týká závodů cestovních vozů. Existuje něco takového, kromě Toca Race Driver? Něco jako je GTR2 na PC. Díky za odpovědi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 fifa 07 se podoba fife 07 na pc..temer stejny ovladani grafika :D mensi zmeny tam sou ale je to fakt skoro stejny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Zdarec. Chtěl bych znát Váš názor na hru Fifa 07. Uvažuji o její koupi. Kdo jste hrál, chybi, vychytávky a tak... Znáte to. 8) Jinak mám ještě dotaz ohledně nějaké hry, která se týká závodů cestovních vozů. Existuje něco takového, kromě Toca Race Driver? Něco jako je GTR2 na PC. Díky za odpovědi :D Muj nazor: PES je lepsi volba nez Fifa, i kdyz nekoho odradi spatne soupisky (daji se opravit jinym SAVEm) - muj nazor a doporuceni je pockat na vydaji PES6, ktere bude co nevidet. Zavodnich titulu je nekolik - Ridge Racer, Burnout Legends, nebo Toca race driver....z tech asi nejlepsich. Ale cestovnich vozu asi krome TRD myslim zatim nic co by stalo za zminku......mozna Nascar?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Listopad 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Zdarec. Chtěl bych znát Váš názor na hru Fifa 07. Uvažuji o její koupi. Kdo jste hrál, chybi, vychytávky a tak... Znáte to. 8) Jinak mám ještě dotaz ohledně nějaké hry, která se týká závodů cestovních vozů. Existuje něco takového, kromě Toca Race Driver? Něco jako je GTR2 na PC. Díky za odpovědi :D Muj nazor: PES je lepsi volba nez Fifa, i kdyz nekoho odradi spatne soupisky (daji se opravit jinym SAVEm) - muj nazor a doporuceni je pockat na vydaji PES6, ktere bude co nevidet. Zavodnich titulu je nekolik - Ridge Racer, Burnout Legends, nebo Toca race driver....z tech asi nejlepsich. Ale cestovnich vozu asi krome TRD myslim zatim nic co by stalo za zminku......mozna Nascar?? Přesný název pro PES6? Jinak Toca není špatná, ale na můj vzkus je tam až moc druhů závodů, ale žádný dotažený do konce :lol: Aspoň mi to tak připadá. Prostě by to chtělo realistickou hru ohledně závodů cestovních vozů. No snad se dočkám :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Zdarec. Chtěl bych znát Váš názor na hru Fifa 07. Uvažuji o její koupi. Kdo jste hrál, chybi, vychytávky a tak... Znáte to. 8) Jinak mám ještě dotaz ohledně nějaké hry, která se týká závodů cestovních vozů. Existuje něco takového, kromě Toca Race Driver? Něco jako je GTR2 na PC. Díky za odpovědi :D Muj nazor: PES je lepsi volba nez Fifa, i kdyz nekoho odradi spatne soupisky (daji se opravit jinym SAVEm) - muj nazor a doporuceni je pockat na vydaji PES6, ktere bude co nevidet. Zavodnich titulu je nekolik - Ridge Racer, Burnout Legends, nebo Toca race driver....z tech asi nejlepsich. Ale cestovnich vozu asi krome TRD myslim zatim nic co by stalo za zminku......mozna Nascar?? Přesný název pro PES6? Jinak Toca není špatná, ale na můj vzkus je tam až moc druhů závodů, ale žádný dotažený do konce :lol: Aspoň mi to tak připadá. Prostě by to chtělo realistickou hru ohledně závodů cestovních vozů. No snad se dočkám :lol: PES6 = Pro Evolution Soccer 6 na trhu je uz rok jeho starsi bratricek pro PSP - PES5 :-) - v bazaru ho tu koupis tak za 5kilo Ja sam ho asi budu brzy prodavat, pac pujdu do noveho dilu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Listopad 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Asi taky počkám na PES6 a uvidíme. Každopádně díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Listopad 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Nevíte někdo jestli třeba GTR2 vyjde třeba na PSP? Kam vůbec koukáte, když se chcete mrknout co je naslibované na další měsíce za novinky? :lol: Že bych se taky kuknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Kupuj FIFU 07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 hmmm spis ja bych rek ze PES 6.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 PES 6 jednozančně FIfa je o ničem stejně jako na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.