Domin02 Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 ahoj mam, otazku ja mam dost poskozenejch ulozenejch her na psp chci se zeptat jestli existuje nakej program na opraveni takovitoch souboru?? Dik za odpovet ///přesunuto do správné sekce tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tazcz Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Co ja vim, tak ne. Muzes si maxilmalne tak sehnat savy z netu. Proto si vsechny savy doporucuju zalohovat nekam na PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 to je prvni vec co se ma udelat jak zaloha NAND tak si udelat zalohu SAVE data BTW jak jse ti ty data poskodili ? mne osobne jse to jeste nestalo rad se poucim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domin02 Odesláno Leden 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 to je prvni vec co se ma udelat jak zaloha NAND tak si udelat zalohu SAVE dataBTW jak jse ti ty data poskodili ? mne osobne jse to jeste nestalo rad se poucim:) ja sem si zalohu udelal ale posral se mi hadr tak sem si skopiroval savy do notase a naformatoval kartu kdyz jsem je nakopiroval zpatky do psp tak jich z 20 bylo 15 poskozenejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 ty jsi ty save zabaloval do raru,(zipu)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domin02 Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 ty jsi ty save zabaloval do raru,(zipu)? ne e jen sem je stahnul z psp do pc a pak je vratil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domin02
ahoj mam, otazku ja mam dost poskozenejch ulozenejch her na psp chci se zeptat jestli existuje nakej program na opraveni takovitoch souboru??
Dik za odpovet
///přesunuto do správné sekce tekken90
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts