kukino25 Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Mam novou 4G kartu, ale kdyz si na ni chci nakopirovat hry tak mi to napise chyba -cyklicka redundantni kontrola:cry:. Nevite jak by se to dalo opravit?zkousel jsem i dormatovat , ale nic:? ///přesunuto do správné sekce tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 naformatuj ji v pc potom i v psp pokud to nepomuze tak je asi chyba karty dela ti to pri kazdem souboru nebo jen pri souboru<iso.cso> nad 1 giga? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 tohle se mi taky stalo ale jen když sem to neměl (PSP) propojený USB kabelem když sem to dával třeba přes tiskárnu tak mi to psalo to co píšeš ty ale přes USB mi to jde normal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kukino25 Odesláno Leden 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 naformatuj ji v pc potom i v psp pokud to nepomuze tak je asi chyba kartydela ti to pri kazdem souboru nebo jen pri souboru<iso.cso> nad 1 giga? naformatoval jsem to vsude.....obrazky, mp3 jdou ----jen ty hry nejdou podarilo se mi tam dat akorat ssx ale to ma jen 200MB tohle se mi taky stalo ale jen když sem to neměl (PSP) propojený USB kabelem když sem to dával třeba přes tiskárnu tak mi to psalo to co píšeš ty ale přes USB mi to jde normal ja davam tu kartu do ctecky......pres usb jsem to nezkousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 29, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 naformatuj kartu v psp a zalohuj si ty slozky co se tam vytvorily , potom naformatuj kartu v pc na fat16 (fat) . Udelas to takto : das Start -- spustit -- a do radku napises cmd , spusti se ti prikazovy radek a do nej napis : format X: /fs:fat Misto X napis pismeno jednotky tvojeho psp (karty) co mas pripojeny k pc , das enter . Pak se zepta jestli chces pokracovat ve formatovani 64k cluster dej ANO , takze zmackni na klavesnici y a zase enter , ted si napis nazev karty , je jedno jaky , treba MSDUO . Hotovo Ted nakopiruj zpet zalohu co jsi udelal na zacatku , kartu uz NEformatuj v psp jinak by se zase naformatovala na fat32 a mohl by jsi delat vse znova :) Snad to pomuze :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kukino25 Odesláno Leden 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 naformatuj kartu v psp a zalohuj si ty slozky co se tam vytvorily , potom naformatuj kartu v pc na fat16 (fat) . Udelas to takto : das Start -- spustit -- a do radku napises cmd , spusti se ti prikazovy radek a do nej napis :format X: /fs:fat Misto X napis pismeno jednotky tvojeho psp (karty) co mas pripojeny k pc , das enter . Pak se zepta jestli chces pokracovat ve formatovani 64k cluster dej ANO , takze zmackni na klavesnici y a zase enter , ted si napis nazev karty , je jedno jaky , treba MSDUO . Hotovo Ted nakopiruj zpet zalohu co jsi udelal na zacatku , kartu uz NEformatuj v psp jinak by se zase naformatovala na fat32 a mohl by jsi delat vse znova :) Snad to pomuze :D nejde:cry:....ale diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 tak to zkus udělat přes to USB....;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kukino25 Odesláno Leden 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 tak to zkus udělat přes to USB....;) taky nende, napise to stejnou chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vova Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 ja s tim mam taky problem ale me to pise: chyba pri kopirovani souboru GoW-Demo nelze zkopírovat: Zadaný soubor nelze nalézt. Zkontrolujte zadaní názvu a souboru cesty. a myslim ze mi nejdou kopirovat veci nad asi 45mb a delalo mi to u 1gb kterou sem mel pucenou od kamose pak na 4gb.. a ted sem si koupil 8gb a na ni mi to taky nejde:( a davam to normal pres usb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kukino25
Mam novou 4G kartu, ale kdyz si na ni chci nakopirovat hry tak mi to napise chyba -cyklicka redundantni kontrola:cry:. Nevite jak by se to dalo opravit?zkousel jsem i dormatovat , ale nic:?
///přesunuto do správné sekce tekken90
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts