Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pretaktovanie psp

cicko8

Recommended Posts

Ahojte da sa nejak vylepsit trebars grafika na psp je na to nejaky pretaktovaci program alebo nieco hm???Dik za help

devhook

co o to je????? :D nějakej pokus o spam?

sorry nejak som to zle odoslal a co mi to pomoze ten devhook

Predem napis jaky mas firmware :wink: aby sme to tady zbytecne nerozebirali
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte da sa nejak vylepsit trebars grafika na psp je na to nejaky pretaktovaci program alebo nieco hm???Dik za help

devhook

co o to je????? :D nějakej pokus o spam?

sorry nejak som to zle odoslal a co mi to pomoze ten devhook

Predem napis jaky mas firmware :wink: aby sme to tady zbytecne nerozebirali

mam 2.81

Odkaz ke komentáři

prezradi mi tu z vas niekto co to ten devhook je naco sluzi a ci mi pomoze vylepsit trebars grafiku na psp.na toto som sa pital ale ani jeden z vas mi nevedel odpovedat len si utahujete s zaciatocnikov ze???

ja si ze zacatecniku teda urcite neutahuju(protozeja sem taky vlastne jeste zacatecnik)ale devhook na svym psp nespustis tak nema cenu ti to vysvetlovat

Odkaz ke komentáři

prezradi mi tu z vas niekto co to ten devhook je naco sluzi a ci mi pomoze vylepsit trebars grafiku na psp.na toto som sa pital ale ani jeden z vas mi nevedel odpovedat len si utahujete s zaciatocnikov ze???

ja si ze zacatecniku teda urcite neutahuju(protozeja sem taky vlastne jeste zacatecnik)ale devhook na svym psp nespustis tak nema cenu ti to vysvetlovat

a to preco ved mam 2.81 a origos hry???a naco sluzi vylepsi to grafiku alebo ako sa da vylepsit grafika hm???dik

Odkaz ke komentáři

a to preco ved mam 2.81 a origos hry???a naco sluzi vylepsi to grafiku alebo ako sa da vylepsit grafika hm???dik

protože je zatim dokonalej, a jedinej FW je 1.50 a 2.71 na kterym spustíš devhook, není to aplikace od sony a novími FW se brání spuštění homebrow (programů neoficiálních)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu