cicko8 Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Ahojte da sa nejak vylepsit trebars grafika na psp je na to nejaky pretaktovaci program alebo nieco hm???Dik za help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Ahojte da sa nejak vylepsit trebars grafika na psp je na to nejaky pretaktovaci program alebo nieco hm???Dik za help devhook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cicko8 Odesláno Listopad 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Ahojte da sa nejak vylepsit trebars grafika na psp je na to nejaky pretaktovaci program alebo nieco hm???Dik za help devhook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Ahojte da sa nejak vylepsit trebars grafika na psp je na to nejaky pretaktovaci program alebo nieco hm???Dik za help devhook co o to je????? :D nějakej pokus o spam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 rek bych ze to je pokus o flame ne o spam :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cicko8 Odesláno Listopad 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Ahojte da sa nejak vylepsit trebars grafika na psp je na to nejaky pretaktovaci program alebo nieco hm???Dik za help devhook co o to je????? :D nějakej pokus o spam? sorry nejak som to zle odoslal a co mi to pomoze ten devhook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Ahojte da sa nejak vylepsit trebars grafika na psp je na to nejaky pretaktovaci program alebo nieco hm???Dik za help devhook co o to je????? :D nějakej pokus o spam? sorry nejak som to zle odoslal a co mi to pomoze ten devhook Predem napis jaky mas firmware :wink: aby sme to tady zbytecne nerozebirali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cicko8 Odesláno Listopad 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Ahojte da sa nejak vylepsit trebars grafika na psp je na to nejaky pretaktovaci program alebo nieco hm???Dik za help devhook co o to je????? :D nějakej pokus o spam? sorry nejak som to zle odoslal a co mi to pomoze ten devhook Predem napis jaky mas firmware :wink: aby sme to tady zbytecne nerozebirali mam 2.81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 LOOOOOOOOOOL :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 na 2.81 nemaz zadnou sanci na jakykoliv upravy ani spousteni programu a her, myslim ze uz ani tiff soubory tam nejdou spoustet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cicko8 Odesláno Listopad 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 prezradi mi tu z vas niekto co to ten devhook je naco sluzi a ci mi pomoze vylepsit trebars grafiku na psp.na toto som sa pital ale ani jeden z vas mi nevedel odpovedat len si utahujete s zaciatocnikov ze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Přečti si pro začátečníky, je tam spousta informací včetně firmwarů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 prezradi mi tu z vas niekto co to ten devhook je naco sluzi a ci mi pomoze vylepsit trebars grafiku na psp.na toto som sa pital ale ani jeden z vas mi nevedel odpovedat len si utahujete s zaciatocnikov ze??? ja si ze zacatecniku teda urcite neutahuju(protozeja sem taky vlastne jeste zacatecnik)ale devhook na svym psp nespustis tak nema cenu ti to vysvetlovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cicko8 Odesláno Listopad 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 prezradi mi tu z vas niekto co to ten devhook je naco sluzi a ci mi pomoze vylepsit trebars grafiku na psp.na toto som sa pital ale ani jeden z vas mi nevedel odpovedat len si utahujete s zaciatocnikov ze??? ja si ze zacatecniku teda urcite neutahuju(protozeja sem taky vlastne jeste zacatecnik)ale devhook na svym psp nespustis tak nema cenu ti to vysvetlovat a to preco ved mam 2.81 a origos hry???a naco sluzi vylepsi to grafiku alebo ako sa da vylepsit grafika hm???dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Přečti si sakra topik PRO ZAČÁTEČNÍKY. Já Tě nechci nějak okřikovat, ale už Ti tady řekli, že s FW 2.81 nemáš šanci, tak to nemá cenu rozebírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 devhook na 2.81 nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 prezradi mi tu z vas niekto co to ten devhook je naco sluzi a ci mi pomoze vylepsit trebars grafiku na psp.na toto som sa pital ale ani jeden z vas mi nevedel odpovedat len si utahujete s zaciatocnikov ze??? ja si ze zacatecniku teda urcite neutahuju(protozeja sem taky vlastne jeste zacatecnik)ale devhook na svym psp nespustis tak nema cenu ti to vysvetlovat a to preco ved mam 2.81 a origos hry???a naco sluzi vylepsi to grafiku alebo ako sa da vylepsit grafika hm???dik protože je zatim dokonalej, a jedinej FW je 1.50 a 2.71 na kterym spustíš devhook, není to aplikace od sony a novími FW se brání spuštění homebrow (programů neoficiálních) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpy002 Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 Hele lidi mam problém, když chci jakoukoliv hru pustit na 333MHz tak se sekne. Nevite cim to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.