Lossak Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Zkuste poradit co s divX.Mám 2x dvd v divX Daxtera a Heroes.Pokud je přetáhnu do psp,nejde spustit ani jeden díl.Jak na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houznak Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 psp neprehrava divx ale mpg4 tak si to predelej do tohohle formatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 psp neprehrava divx ale mpg4 tak si to predelej do tohohle formatu To neni zas az takova pravda myslim ze existuje nejaky programek do psp na prehravani DivX ( AVI ) pokud se pletu tak sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lossak Odesláno Leden 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 no já myslel,že mpeg 4 je divX.Nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 no já myslel,že mpeg 4 je divX.Nebo se pletu? jednim slovem : pletes :D mp4 je format a divx je kodovani ... teda pokud se nepletu zas ja :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 jednim slovem : pletes :D mp4 je format a divx je kodovani ... teda pokud se nepletu zas ja :D :D myslim ze se nepletes:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lossak Odesláno Leden 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Ok,tak jak,nebo pomocí jakého prgramu to úspěšně překonvertovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 xvid4psp a překonvetuj,ten program co přehrává avi je celkem na prd,divim se že někdo nezkoušel udělat lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lossak
Zkuste poradit co s divX.Mám 2x dvd v divX Daxtera a Heroes.Pokud je přetáhnu do psp,nejde spustit ani jeden díl.Jak na to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts