jeanus Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Docela by mě zajímalo jdo-li synchronizovat data na kartě v PSP přes Wifi. Nevím, jestli si mám dokoupit kabel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 o tom som nepocul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Kabel se nikdy neztrati, navic kdyz neni ani drahy :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 no jo ale on asi myslí jako z jednoho PSP do druhého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 koukni na tohle........ http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5362 ___________ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 no jo ale on asi myslí jako z jednoho PSP do druhého... ja myslim ze si to nemysli.....co bys jako chtel synchronizovat mezi 2 pspckama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jeanus
Docela by mě zajímalo jdo-li synchronizovat data na kartě v PSP přes Wifi. Nevím, jestli si mám dokoupit kabel.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts