morfini Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Mam problem s USB kabelem.Kdyz ho zapojim naskoci mi ikony ale tam neni nic o tom abych mohl kobirovat obrazky atd...do PSP. prosim poradte mi dekuji KUBA:!::psp::bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Zformátuj kartu, ok? Pokud jsi to už udělal, tak to udělej znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiciN Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 podle toho sem usoudil že ti ty ikonky nenaskočí v kompu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morfini Odesláno Leden 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 nevite jak stahovat obrazky a videa ???zase vas KUBA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 (v brosweru)normalne das na obrazek sipku,das trojuhelnik, to prvni dole,a das save image....videa nejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 pomohl format ms??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
morfini
Mam problem s USB kabelem.Kdyz ho zapojim naskoci mi ikony ale tam neni nic o tom abych mohl kobirovat obrazky atd...do PSP. prosim poradte mi dekuji KUBA:!::psp::bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts