singler Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 cus nevite proc kdys chci ve fw 2.71 SE-B jit do her z karty tak se mi psp sekne? vse jsem udelal podle navodu co sem tady nasel akorat mi neslo upgradovat z se-a na se-b tak sem se-b stahnul jinde a ted kdys chci zapnout hry z karty tak se to sekne a za chvili se to psp vypne... nevite co mam delat pls? specha!!! dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Vytvoř v rootu složku ISO, tam házej iso hry. Potom musíš mít vytvořený složky x:\PSP\GAME a x:\PSP\GAME150 Jinak je to už i v topicu pro začátečníky, je to tam přehlednější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 jo to mi delalo taky asi tam nemas spravne dany slozky, takze: v rootu si musis udelat slozku ISO a pak ve slozce PSP si musis udelat slozky GAME 150 a GAME 271 pak by to uz melo jit v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Mě to dělalo něco podobnýho. Pak jsem se dozvěděl, že v návodu na přechod na 2,71 SE - B musís davat .cso a .iso primo do rootu do slozky ISO pak to vali v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Vytvoř v rootu složku ISO, tam házej iso hry. Potom musíš mít vytvořený složky x:\PSP\GAME a x:\PSP\GAME150Jinak je to už i v topicu pro začátečníky, je to tam přehlednější. tak me nekdo predbech no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Ale to Game150 je jenom na homebrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 hele lidi když uš sme u 7,21 SE-B a jehio problémech hledam a hledam a nemohu najít vypnutí autorunu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 V recovery si zvol Skip SCE logo: (enabled) :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 jo a když spustim hru na 2.71, tak mi naběhne gameboot a pak mi to vyskočí na : The game could not be started (80020321) co to toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 hele lidi když uš sme u 7,21 SE-B a jehio problémech hledam a hledam a nemohu najít vypnutí autorunu Pri spousteni psp drz R. pak dej configuration a Skip SCE logo dej na enabled pak back a exit a mas to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 kde to recovery, i am sorry, but i am a weed user Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 jo a když spustim hru na 2.71, tak mi naběhne gameboot a pak mi to vyskočí na : The game could not be started (80020321) co to toto? musis si dat v recovery menu Skip SCE logo vypne se ti ta uvodni animace a UMD seuz nebude automaticky spouste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 ju dik. dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 jo a když spustim hru na 2.71, tak mi naběhne gameboot a pak mi to vyskočí na : The game could not be started (80020321) co to toto? A mas ty hry v rootu/ISO ????? Nebo sis uz hral s nastavenim recovery menu a nejde ti to?? zkus vlist v recovery do advenced configuration a plain modulesin umd a execute BOOT.Bin dej na disabled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 jj mam to f root/iso no a spustim to naběhne gameboot a pak mi to vyhodí tu tabulku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 ......321 znamna ze nemas v mechanice vlozeny UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Máš UMD v mechanice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Sakra tady to žije, člověk odpoví a hned jsou tři další :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 jo to je vona, jé ja moc lama sry men Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 ale jestli mas SE-B3 tak si to muzes v recovery menu nastavit a nebudes potrebovat ani to UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 to uš je :-O no tak to nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 to uš je :-O no tak to nemam jj uz docala dloho tady jeodkaz http://www.psp-hacks.com/2006/11/02/271-se-b-se-b3-released/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 to uš je :-O no tak to nemam jj uz docala dloho tady jeodkaz http://www.psp-hacks.com/2006/11/02/271-se-b-se-b3-released/ tak to ti dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 jj mam to f root/iso no a spustim to naběhne gameboot a pak mi to vyhodí tu tabulku Hele a co konkretne poustis za hru. Me tohle dělal i medal of honor. Vyřešil jsem to nahráním devhooku co je v tom packu ve fw 2,71 SE - B ma asi 117 KB. A presnej to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 to uš je :-O no tak to nemam jj uz docala dloho tady jeodkaz http://www.psp-hacks.com/2006/11/02/271-se-b-se-b3-released/ kam mam co nahrát?? Stahnul jsem si ten SE - B3 a musim delat znova format karty mam uz 2,71 SE-B A kde pak co pustit Tak jsem to rozchodil dal jsem co jak ma byt a uz to vali. parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.