Frozen Bee Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Prosím,nutně rychle potřebuju vědět co s tim....mam dat format flash1 ??????? nebo nejde nejak z recovery menu updateovat na jiný CFW ?????????? já se v tom vůbec nevyznám.....nic nefacha!!!!!!PLS!!!!s pandorou neumim!!! ///špatná sekce přesunuto tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JimmyTulip Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 No temata se davaj do flash0 (aspon myslim) ...pac se mi asi pred 10 minutama stalo to samy :D:D....asi si nekde nahral spatne soubory :) ....zkus najet do Recovery pak advanced a pak toglle usb (flash0) (musis mit zapojeny do usb) no a pak tam najdi to co si nahral spatne a smaz to...v VSH/module smeji byt pouze soubory typy .prx a v resource pouze .rco + 1 .pmf(gameboot) ...ja to prave hodil do jedny slozky a bricklo to takze jsem to odmazal a zase to jelo ...jestli ti to nepomuze tak sry za spam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Leden 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 nefunguje.......potrebuju nejak pres recovery downgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 easy recovery.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 30, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 jj zkus bud muj navod : http://console-forum.cz/showthread.php?t=15766 A nebo easy recovery od mootooa :) : http://console-forum.cz/showthread.php?t=5422 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TypeK^ Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 ale jestli mas slim tak jedine pres pandorru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 krystof na PSP s vyšším fw než myslím 3.52 m33 neuděláš Easy recovery protože to jde jenom na nižší ale nwm jakej máš přesně problém....:roll: vysvětli ty si si podělal flash0¨??? jestli jo tak nic jinýho než záloha ti nepomůže toho oficiálního a tobě funguje recovery menu jestli ne tak máš brick.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krivi Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 nahraj s5 zalohu flash 0 a (theme se u 3,80 dawaj do x:psp/theme) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Tak co jak si stim dopadl opravil jsi to nebo ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JimmyTulip Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 nahraj s5 zalohu flash 0 a (theme se u 3,80 dawaj do x:psp/theme) Ale jen PTF delaj se i temata co prepisujou flash0 sam takovy mam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 :cry:to,od romena,jsem zkusil,a dal se mi tam software 1.50...ale nevim,jestli tam je...a stejne se mi to sekne pri nacitani menu...nejde to cez pandoru?nejak uplne prepsat? ted kdyz mam podelany PSP,myslite,ze by ho nekdo kdyz tak koupil na soucastky?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TypeK^ Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 j melo by to jit pres pandorru najdi si nekoho na mape (viz muj podpis) kdo ti to unbrickne EDIT: a spustil si to v recovery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 koukám že seš z Prahy já ti to klidně udělám písni mi na icq ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 myslis ten downgrade na 1:50? jo,pres ms0:/RECOVERY/EBOOT.PBP psal jsem 2 SMS Anonymousovi,a neodepisuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 koukám že seš z Prahy já ti to klidně udělám písni mi na icq ;) tak mi ho napis v PM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 myslis ten downgrade na 1:50? jo,pres ms0:/RECOVERY/EBOOT.PBPpsal jsem 2 SMS Anonymousovi,a neodepisuje... zadnou SMS od tebe nemam.. navic nevim kde jsi vzal na mne cislo :D asi mas nejake moje stare.. co takhle mi napsat na ICQ nebo PMko abychom se dohodli a ja ti mohl dat nove cislo ?... samozrejme ti to bezproblemu pres pandoru opravim, uz jsem tohle delal Xkrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 já bych ti udělal rovnou na 3.80 m33-5 ;) tak mi písni teda pokud chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 já bych ti udělal rovnou na 3.80 m33-5 ;) tak mi písni teda pokud chceš dik,teda si to radsi necham od Anonymouse,pac jemu vdecim za svuj prvni CFW,ale dik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 dik,teda si to radsi necham od Anonymouse,pac jemu vdecim za svuj prvni CFW,ale dik... jak chceš ale já to umím taky ale je to jedno dyť vo nic nejde ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 no jasny,me je to fuk,ale ja jen ze anonymouse znam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikeMcK Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 hele to normalne pujde. Me se to taky stalo a pandora + Anonymous_ = Oprava +cfw 3.80-m33-5. Me se to stalo zrovna pred tydnem taky. :-D je to neake proklete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 kdyz,kdo se v tom ma vyznat,tam je slozek jak nas**** a navic jen 30 mb paměť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frozen Bee
Prosím,nutně rychle potřebuju vědět co s tim....mam dat format flash1 ???????
nebo nejde nejak z recovery menu updateovat na jiný CFW ??????????
já se v tom vůbec nevyznám.....nic nefacha!!!!!!PLS!!!!s pandorou neumim!!!
///špatná sekce přesunuto tekken90
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts