Kastan Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Jak nahraju pls do hry nějaké přídavky z live když je mám stažené ? např. auta atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 hra si je sama najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 diky :) edit: vím že je to trochu offtopic ale nechce se mi kvuli tomu zakládat nový topic ... jak nainstaluju theme z live ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 diky :) edit: vím že je to trochu offtopic ale nechce se mi kvuli tomu zakládat nový topic ... jak nainstaluju theme z live ? Prostě stáhneš a pak změníš v nastavení xboxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 A kde bych mohl najít ty témata i když nemám ty body?Abych je mohl stáhnout??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 A kde bych mohl najít ty témata i když nemám ty body?Abych je mohl stáhnout???myslím že to jinak nejde na live jsou ale některé zdarma třeba : GTA 4 theme,E3 theme,Live Earth theme a víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 jj. Já mám GTA IV Theme. Pak je tam ještě třeba Gears Of War a CoD IV zadarmo a myslím taky I Am Legend a další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kastan
Jak nahraju pls do hry nějaké přídavky z live když je mám stažené ? např. auta atd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts