shit Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 nasel sem to na hdd...mam to uz hroznou dobu a nevim kde sem k tomu prisel...je to 84 obrazku a fakt vypadaji v psp hezky...teda aspon vetsina :) :)edit:)obrazky jsou cernobile a maji rozmer 512*512 px takze si to muzete vklidu na zoomovat ,,, [url]http://rip.sattnet.cz/polaris.zip[/url] tady jsou 4 ukazky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Nejak mi to nevali :) EDIT: OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 haluz na ftp...uz je to ok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 ty čtyři ukazky mě fakt nepresvědčili :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Jsou tam aji obrazky v barve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Vypada to pekne... sou i jiny barvy nez cerna a bila?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 tak si to stahněte a uvidite;),jsou tam jenom cerno-bili,vapadaji zajimave,ale to rozliseni se mi nejak nezda,vyzkousim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.