Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec.. Nikdy by mě nenapadlo že založím takovej topic co už tady párkrát byl... Jenže ty topici už nejsou moc aktuální.... Píšu proto, protože sem měl u mýho přehrávače Doonio X5 takovvý shitský sluchátka a přestaly hrát.. Chci koupit nějaký pořádný (koss, creative....) ale chci se vejít do 1 000kč.. Tak mě můžete radit :D

Odesláno
Ještě sem zapomněl napsat že nechci tyhle co se cpou až k bubínku :D

mel si je uz nekdy v usich? ona jedna z nej veci na tom je ze je prave mas zarazene v hlave okoli te nerusi ptz proste nic jineho nez hudbu neslysis...nefim mno kamos je taky hned odsoudil ptz si je neumel nasadit a ze mu prej vadi... ale u me to byva ze se vetsina veci osvedci az po nejake dobe ......a u techto sluchatek to tak vazne je

Odesláno
mel si je uz nekdy v usich? ona jedna z nej veci na tom je ze je prave mas zarazene v hlave okoli te nerusi ptz proste nic jineho nez hudbu neslysis...nefim mno kamos je taky hned odsoudil ptz si je neumel nasadit a ze mu prej vadi... ale u me to byva ze se vetsina veci osvedci az po nejake dobe ......a u techto sluchatek to tak vazne je

Ale já právě potřebuju slyšet jinak mě něco žvejkne.. Já chodím ze školy pěšky.. :lol:

EDIT: Pro rodiče je 400kč za pecky moc.. kua, tak už mě napadaj jen tyhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47801

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu