GameEs Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Zdarec.. Nikdy by mě nenapadlo že založím takovej topic co už tady párkrát byl... Jenže ty topici už nejsou moc aktuální.... Píšu proto, protože sem měl u mýho přehrávače Doonio X5 takovvý shitský sluchátka a přestaly hrát.. Chci koupit nějaký pořádný (koss, creative....) ale chci se vejít do 1 000kč.. Tak mě můžete radit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 http://www.koss.cz/koss/koss.htm SPARK PLUG XT nebo THE PLUG oboje sezenes do 1000,- neni to malo ale ja si nikdy stezovat nebudu jsem spokojenej a kdyz se ti treba prelomi drat tak to proste supnes na reklamacku a do mesice mas fung nove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 kup si koss spark plug ty sou v pohode a na netu sezenes i do 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Ještě sem zapomněl napsat že nechci tyhle co se cpou až k bubínku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Tak uvažuju nad těmahle sluchátkama.. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51959 Sou dobrý nebo radši zvolit něco jinýho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 CREATIVE EP-630 ....podle me hodne dobry...sam je mam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Hlavně že píšu že nechci ty co se strkaj hluboko do hlavy... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 tyhle se nestrkaj hluboko do hlavy..to nejsou Koss spark plug,,sou to normal v pohode sluchadla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 tak já bych šel do těhle: Sennheiser CX 300 Black (černé), kámoš je má a je to super, cena je sice 1249,- ale určitě to stojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 na www.megafoto.cz stojí necelou tisícovku takže super -Sennheiser CX 300 Black (černé) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 http://www.megafoto.cz/sennheiser-cx-300-black.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Ještě sem zapomněl napsat že nechci tyhle co se cpou až k bubínku :D mel si je uz nekdy v usich? ona jedna z nej veci na tom je ze je prave mas zarazene v hlave okoli te nerusi ptz proste nic jineho nez hudbu neslysis...nefim mno kamos je taky hned odsoudil ptz si je neumel nasadit a ze mu prej vadi... ale u me to byva ze se vetsina veci osvedci az po nejake dobe ......a u techto sluchatek to tak vazne je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 mel si je uz nekdy v usich? ona jedna z nej veci na tom je ze je prave mas zarazene v hlave okoli te nerusi ptz proste nic jineho nez hudbu neslysis...nefim mno kamos je taky hned odsoudil ptz si je neumel nasadit a ze mu prej vadi... ale u me to byva ze se vetsina veci osvedci az po nejake dobe ......a u techto sluchatek to tak vazne je Ale já právě potřebuju slyšet jinak mě něco žvejkne.. Já chodím ze školy pěšky.. :lol: EDIT: Pro rodiče je 400kč za pecky moc.. kua, tak už mě napadaj jen tyhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47801 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Ale já právě potřebuju slyšet jinak mě něco žvejkne.. Já chodím ze školy pěšky.. :lol: haha musis se divat a nechodit jak frajer :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 CREATIVE EP-630 - jsou fakt peckovy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 haha musis se divat a nechodit jak frajer :) Ty voe nechci se spolíhat na jeden smysl.. Radši mám po ruce 2 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts