Kačisko Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Půde mi hrát na TV (přes komponent cable) když nemám v televizi 5 výstupů ale mám je v DVD playeru?? myslim jako že když zapojim component cabel do DVD, jestli se to zobrazí na tv a pujde hrát (TV mám Grundig Amira 80cm, DVD - JVC) slima mám, ale abych ten kabel nekupoval zbytečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Půde mi hrát na TV (přes komponent cable) když nemám v televizi 5 výstupů ale mám je v DVD playeru?? asi ne ale je to divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 jo mě to šlo:Dmám DVD od Sony myslim;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 mno, tak já bych řekl, že jestli to má obrazovej vstup, tak to bude umět rovou přeposílat do telky na 100%... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kačisko Odesláno Únor 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 jo mě to šlo:Dmám DVD od Sony myslim;) není tu ještě někdo , kdo by to potvrdil?? zvažuji koupi tohoto kabelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 2, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Hm a mas na tom dvd component vstup , nebo vystup ? musi to byt vstup (input) jinak to nepujde , a musi ti umet to dvd posilat do tv obraz v progresiv scan (prokladany) a tv ti ho musi podporovat . Docela slozity :D ale jinak ti to nepujde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kačisko
Půde mi hrát na TV (přes komponent cable) když nemám v televizi 5 výstupů ale mám je v DVD playeru??
myslim jako že když zapojim component cabel do DVD, jestli se to zobrazí na tv a pujde hrát (TV mám Grundig Amira 80cm, DVD - JVC)
slima mám, ale abych ten kabel nekupoval zbytečně
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts