Kačisko Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2008 Půde mi hrát na TV (přes komponent cable) když nemám v televizi 5 výstupů ale mám je v DVD playeru?? myslim jako že když zapojim component cabel do DVD, jestli se to zobrazí na tv a pujde hrát (TV mám Grundig Amira 80cm, DVD - JVC) slima mám, ale abych ten kabel nekupoval zbytečně
0 enginehead Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2008 Půde mi hrát na TV (přes komponent cable) když nemám v televizi 5 výstupů ale mám je v DVD playeru?? asi ne ale je to divný
0 Maximus-CZ Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2008 mno, tak já bych řekl, že jestli to má obrazovej vstup, tak to bude umět rovou přeposílat do telky na 100%...
0 Kačisko Odesláno Únor 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 2, 2008 jo mě to šlo:Dmám DVD od Sony myslim;) není tu ještě někdo , kdo by to potvrdil?? zvažuji koupi tohoto kabelu
0 Moderators romeno Odesláno Únor 2, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 2, 2008 Hm a mas na tom dvd component vstup , nebo vystup ? musi to byt vstup (input) jinak to nepujde , a musi ti umet to dvd posilat do tv obraz v progresiv scan (prokladany) a tv ti ho musi podporovat . Docela slozity :D ale jinak ti to nepujde :)
Otázka
Kačisko
Půde mi hrát na TV (přes komponent cable) když nemám v televizi 5 výstupů ale mám je v DVD playeru??
myslim jako že když zapojim component cabel do DVD, jestli se to zobrazí na tv a pujde hrát (TV mám Grundig Amira 80cm, DVD - JVC)
slima mám, ale abych ten kabel nekupoval zbytečně
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts