rada Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 je to moje 1 hra.je to iso.když jsem jí spustil tak to napíše the game could not be started (80020321) co stím díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 no to asi protoze mas but blbou verzi hry nebo fw... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sir Geralt Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 je to moje 1 hra.je to iso.když jsem jí spustil tak to napíše the game could not be started (80020321) co stím díky jakej mas FW? a precet sis uz topic pro zacatecniky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 ten si to neprecetl ani za prase...jinak by nemel fakt tak debilni otazku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 je to moje 1 hra.je to iso.když jsem jí spustil tak to napíše the game could not be started (80020321) co stím díky 80020321 znamena, ze nemas v mechanice vlozeny UMD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 na iso hry je nejlepsi fw 2.71 SE-B... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DammLore Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 Pište přesnější názvy témat a netakové nekonkrétní nesmysly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wicek Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 Taky se mi to čím dál tím víc stává že sem du a přitom je to taková blbost!!!koukejte do názvu topiců psát přesněji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Listopad 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 no právě že já mam firmware 2.71 SE-b v tom je ten problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sir Geralt Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 tak tim padem jak uz psal VXP to znamena ze nemas vlozeny UMD v mechanice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 ale kdyt iso hry sou jen na pametovy karte... v rootu musis mit slozku ISO a do ni se iso hry nahravaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 je to moje 1 hra.je to iso.když jsem jí spustil tak to napíše the game could not be started (80020321) co stím díky 80020321 znamena, ze nemas v mechanice vlozeny UMD lidi tady je odpoved na ten problem ... takze borce vloz laskave umd do mechaniky singler laskave neplet lidi vetsina tvych vyplodu jsou perly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 tak to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 je to moje 1 hra.je to iso.když jsem jí spustil tak to napíše the game could not be started (80020321) co stím díky to je teda super jmeno pro topic... už sem myslel že je to něco dobrýho, ne , isař, laskavě používej hledat lamo :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 je to moje 1 hra.je to iso.když jsem jí spustil tak to napíše the game could not be started (80020321) co stím díky to je teda super jmeno pro topic... už sem myslel že je to něco dobrýho, ne , isař, laskavě používej hledat lamo :evil: Kamo ty teda bombis dneska :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Listopad 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 stačí vložit ůplně jakoukoliv hru a můžu pařit tu fifu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
je to moje 1 hra.je to iso.když jsem jí spustil tak to napíše
co stím díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts