rob Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Jak zjistím jakou mám verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Jak zjistím jakou mám verzi? Settings -> system settings -> system information... určitě to tu je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 No jako verzi freewaru .... lol firmwaru :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rob Odesláno Únor 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 hej když mám psp fat a verzi 2.81 tak nemůžu stahovaný hry co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DcDusa Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 hej když mám psp fat a verzi 2.81 tak nemůžu stahovaný hry co? musis udelat downgrade !! precti si navod pro zacatecniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rob Odesláno Únor 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 a mam to udělat jako na 2.80 když mám 2,81? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DcDusa Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 a mam to udělat jako na 2.80 když mám 2,81? Pokud by ste se divily že tam neni 2.81, 2.82 downgrade je to tim že takový není,musite nejdřív updatovat na 3.03 nebo 3.50. Všechny downgrady jsou na verzi 1.5 ze kterého lze snadno přejít na custom fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 dneska je jednodussu pandora nedo ti to udela z okoli jekni se na mapu co mam v podpiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DcDusa Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 dneska je jednodussu pandora nedo ti to udela z okoli jekni se na mapu co mam v podpiu pro nej je jednodusi si bud koupit nebo pucit GTA nebo Lumines a updatne a pak downgroudne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rob
Jak zjistím jakou mám verzi?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts