Eminator Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Pls mám PSP™ Fat a nejde mi go!cam a mám cfw 3.80 m33-5 a ešte pls upnite soft Go!edit lebo mám psp z USA a nejde sa mi to zaregnúť :( a ešte ked pripojím kameru k psp tak kliknem na ikonu kamera a ako keby tam nebola :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Doporučoval bych ti nejprve rozjed tu kameru, přes tu ikonku v xmb, protože ta musí jet i bez go!edit, tak ji zkus párkrát vytáhnout a nasadit, popřípadě zkus změnit nastavení v recovery menu, i když to asi moc nepomůže, protože potřebuješ mít funkční go!cam k té aplikaci a ta tu někde na foru je, jsme ji sem upoval, musel by si zkusit hledat, já na ni link už nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 to vypada na problem s kamerou, ne se SW.. -> reklamacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Únor 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 takže go!cam som asi tak 10x nasadil a užide akí patent :D a k tomu go!edit pls upload :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Tady ho máš, odsud si ho stáhneš v pohodě http://www.pspdemocenter.org/page.php?id=120 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 díki moc chlape :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 JJ, není zač, je v popisu práce pomáhat lidem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xzibit Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 ten go edit je do psp nebo do pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Ten program je do psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xzibit Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 to je tak velkej je to na uprau fotek žejo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 jj uprava fotek i videí, ale ty musejí být pořízeny přes tento program Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xzibit Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 a ten program se da normalne do GAME 150? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 ee, to je oficiální program od sony, ten se dává do složky game a kernel musíš mít nastaven na 3.xx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Eminator
Pls mám PSP™ Fat a nejde mi go!cam a mám cfw 3.80 m33-5 a ešte pls upnite soft Go!edit lebo mám psp z USA a nejde sa mi to zaregnúť :( a ešte ked pripojím kameru k psp tak kliknem na ikonu kamera a ako keby tam nebola :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts