KillSplit Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Hrajete někdo Endless Ocean po netu?Esli jo mohli by sme někdy naplánovat společnej ponor :bash: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodmancz Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Ahoj no ja bych docela rad ale hru budu mit tak pozejtri :-D ale pak se dohodnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillSplit Odesláno Únor 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 super tak pak dej vědět...rád bych to vyzkoušel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 ma to tu jeste nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 jo ale nemám originálku, šlo by to i tak? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 to nevim ;-D taky nemam original.. pise mi to ze mam kod 9013-0376-9605 POKUD JE TO pevne danej kod.. tak to asi bude pouzivat mrte lidi ;-DD zkus zjistit jakej kod mas ty (zajdi k brane na lodi ve predu na levo.. zkus open gate.. potom dej confirm friend code.. a uvidis tam svuj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 o čem ta hra jako taková je? nějak jsem neměl čas ji prubnout...to že se odehrává v moři je mi jasný ale princip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 o čem ta hra jako taková je? nějak jsem neměl čas ji prubnout...to že se odehrává v moři je mi jasný ale princip? Já myslím, že se potápíš pod vodu a tam hledáš fotíš krmíš a co já vím ještě.... mořské živočichy a ryby. Celkem nuda bez motivace podle mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 takže hra o ničem? screeny vypadali dobře, ale asi to ani nezahraju....teď dokončuju disaster a pak se asi dám do nějakéh LEGA::. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 takže hra o ničem? screeny vypadali dobře, ale asi to ani nezahraju....teď dokončuju disaster a pak se asi dám do nějakéh LEGA::. K LEGO hrám mám takový zvláštní vztah, Complete Saga jsme s kamosem dohrali na 100% a naramne jsme se u toho bavili a potom nam i bylo lito ze jsme to dohrali a chteli jsme to hrat znova :D. Na LEGO Indy jsme se tesili jak male deti a pak prislo velke zklamani, bud jsme už na to moc staří, nebo já nevím. LEGO Batman jsme zatím jenom zkoušeli a máme hotovou první kapitolu, tak to snad dohrajem tentokrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaseDrum Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 hmm ještě nemám adapter na wii :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek86 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Hraje to teda někdo??? Nemůžu najít třetího delfína...Pls poraďte mi...:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.