KillSplit Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2008 Hrajete někdo Endless Ocean po netu?Esli jo mohli by sme někdy naplánovat společnej ponor :bash: :D Citovat
goodmancz Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2008 Ahoj no ja bych docela rad ale hru budu mit tak pozejtri :-D ale pak se dohodnem Citovat
KillSplit Odesláno Únor 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 4, 2008 super tak pak dej vědět...rád bych to vyzkoušel:) Citovat
Kamikaze211 Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Odesláno Září 26, 2008 jo ale nemám originálku, šlo by to i tak? :bash: Citovat
rodier Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Odesláno Září 27, 2008 to nevim ;-D taky nemam original.. pise mi to ze mam kod 9013-0376-9605 POKUD JE TO pevne danej kod.. tak to asi bude pouzivat mrte lidi ;-DD zkus zjistit jakej kod mas ty (zajdi k brane na lodi ve predu na levo.. zkus open gate.. potom dej confirm friend code.. a uvidis tam svuj :) Citovat
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2008 o čem ta hra jako taková je? nějak jsem neměl čas ji prubnout...to že se odehrává v moři je mi jasný ale princip? Citovat
KillDalos Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2008 o čem ta hra jako taková je? nějak jsem neměl čas ji prubnout...to že se odehrává v moři je mi jasný ale princip? Já myslím, že se potápíš pod vodu a tam hledáš fotíš krmíš a co já vím ještě.... mořské živočichy a ryby. Celkem nuda bez motivace podle mě. Citovat
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2008 takže hra o ničem? screeny vypadali dobře, ale asi to ani nezahraju....teď dokončuju disaster a pak se asi dám do nějakéh LEGA::. Citovat
KillDalos Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2008 takže hra o ničem? screeny vypadali dobře, ale asi to ani nezahraju....teď dokončuju disaster a pak se asi dám do nějakéh LEGA::. K LEGO hrám mám takový zvláštní vztah, Complete Saga jsme s kamosem dohrali na 100% a naramne jsme se u toho bavili a potom nam i bylo lito ze jsme to dohrali a chteli jsme to hrat znova :D. Na LEGO Indy jsme se tesili jak male deti a pak prislo velke zklamani, bud jsme už na to moc staří, nebo já nevím. LEGO Batman jsme zatím jenom zkoušeli a máme hotovou první kapitolu, tak to snad dohrajem tentokrát. Citovat
BaseDrum Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2009 hmm ještě nemám adapter na wii :( Citovat
macek86 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2009 Hraje to teda někdo??? Nemůžu najít třetího delfína...Pls poraďte mi...:bash: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.