SindyDog Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Zdar, mám úplně nejnovější firmware a tohle iso mi tam po úvodních reklamách neběží. Nevíte, jak co nastavit a jestli to samé dělá i Vám?? Díky moco moc moc!Miluju Afriku, chápejte...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DcDusa Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 jakej ze mas FW v podpisu mas 3.02 OE-B a to neni zadnej novej FW a jeste bys mohl dodat jak je ta hra stara protoze tu hru nemuzu nikde najit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 To co mám v podpisu neplatí, ale na psp to vyšlo teď... Mám ten nejnovější, co vyšel nedávno - hra se spustí ale pak jen černá obrazovka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DcDusa Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 To co mám v podpisu neplatí, ale na psp to vyšlo teď... Mám ten nejnovější, co vyšel nedávno - hra se spustí ale pak jen černá obrazovka.. skus nastavit takt procesoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 pokud máš fm s koncovkou M33 tak si nastav ve VSH menu drivera na SONYNP9660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Mám 3.71 M33 - 4 kde to nastavím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DcDusa Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Mám 3.71 M33 - 4 kde to nastavím?? a reconvery menu pri zapinani psp podrz R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 to vím, ale pak...?? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 napiš mi prosím cestu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 v XMB menu zmáčkni Select a tam to uprav btw:3.71 M33 neni nejnovější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DcDusa Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 to vím, ale pak...?? Dík. stim recovery je to spatne normalne zapni psp a zmackni bud HOME nebo SELECT a tam mas UMD ISO MODE a to dej na Sony NP9660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Tam ale je pouze Flash 1až 4, umd a memory stick...žádná položka sony xxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Dík a co máte nastavené ve zbytku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DcDusa Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Tam ale je pouze Flash 1až 4, umd a memory stick...žádná položka sony xxx ne v recovery ale ve VSH MENU tam je UMD ISO MODE a sipkama do strany tam dej Sony N9660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 už to mám, jen jestli nastavujete něco ostatního?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DcDusa Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 už to mám, jen jestli nastavujete něco ostatního?? jak neco otatniho? a co to je vubec za hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.