kiciN Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Zdarec lidi,založil jsem tenhle topic hlavně kvůli tomu abyste mi poradili jakou onlinovku začít hrát:bash:,třeba doporučte kterou nejvíc hrajete,dík moc EDIT:jo ještě otázečka lidi,kde najdu Socom 2 ripnuty pro hraní na netu,nějak ho tady na foru nemůžu najít,jsou tady jen full verze,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 MoH je dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 moh 1 , 2 nhl 07 fifa 08 apd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Socom, MoH, NHL, NFS podle toho co te bavi ;) PES08 by byl taky dobrej kdyby se tak netrhal :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 *Sega Rally *Medal of Honor 1 , 2 *Need for Speed UR , MW , CotC (ale jen se 100% Save) *Coden Arms Contagion *Syphon Filter *Test Drive Ultimated to je "zatím" vše co mě baví jinak hry typu NHL a Fifa sem ještě nehrál ale po síti to může bejt taky dobry...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 MoH a Killzone !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plo Koon Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Tak abych se neopakoval, zkusim tu napsat hry, který tu eště nejsou a hodně mě baví online: Worms Open Warfare 2 Star Wars : Renegade Squadron Warhammer Jinak jsou samozřejmě výborný hry jako MoH, Syphon Filter nebo Socom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Hele nejlepší jsou moh 1 a 2 tyhle hry ti vydrží fakt dlouho a ptom killzone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Nhl 07 rad bych hral ale bohuzel zadny cech,samej american,a nikdy se to nespusti Sega Rally- super parba,nepada,skoda ze se neda cetovat:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 MoH2 je trosku tezke ale po netu hral sem to a furt me tam kilovaly i kdyz si myslim ze to vcelku umim jakoze na psp hrat takovou hru jenze tam sou strasny killeria hlavne cheateri kotel tam cheateru to me mega se*e protoze te tam killne na jednu ranu atd atd proste to me uplne odradilo to hrat to me tak rychle prestalo bavit jak zacalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 ja hraju Wipeout Pulse..nekky i MoH ale ti cheateri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 já hrál zatím jen MoH na wipeout mi nejde se regnout, killzone mi nenajde žádnou hru, sega rally se sekne a víc toho na multiplayer nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 sega rally a moh 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 MoH je dobra onlinovka jinak me ted nic vic nenapada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 v test driveru to je styl po netu jizdy po meste a jezdite jako na zavody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 ja myslim ze jo ale nevim to jiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lips Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 ja tedka zacal hrat mohh ale je to dost tezky a samej heck litaji tam jak fredky a strili z bazuky tak 2 rakety za vterinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 ja tedka zacal hrat mohh ale je to dost tezky a samej heck litaji tam jak fredky a strili z bazuky tak 2 rakety za vterinu Já hraju MOH jedničku a dost mě štvou ty typové co si dávaj cheaty, jaký máš nick já garphuhlik Home - to bylo jako co pokus o úsměv? pozdě zkus to znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lips Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 ja hraju dvojku mam lipswenca a score asi -150 :frown: je to fakt tezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 syphon filter logans shadow.. to je ted jediny co hraju protoze mi nejdou kopirovat veci na kartu:(:(:( a to mam 8gb takze.. zbytecny:(:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 ja tedka zacal hrat mohh ale je to dost tezky a samej heck litaji tam jak fredky a strili z bazuky tak 2 rakety za vterinu heh to jo to znam ale kdyz jsem jednou hral asi s 31 lidma byl jsem na tbulce 1 protoze ja se nekde schoval a kdyz tam kde sem se schoval nekdo pribeh tak sem ho zabil mel sem skore asi 10 a oni kolem 0 nezahral by si si nekdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
godlike Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 heh to jo to znam ale kdyz jsem jednou hral asi s 31 lidma byl jsem na tbulce 1 protoze ja se nekde schoval a kdyz tam kde sem se schoval nekdo pribeh tak sem ho zabil mel sem skore asi 10 a oni kolem 0nezahral by si si nekdy? to seš teda pašák..... jinak jedina infra hra kterou sem hral dyl jak 5 min byla killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 jdnoznačně -> >KillZone: Liberation >MoH: Heroes >WipeOut: Pulse >Untold Legends:BotB >MHF2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 MoH Heroes 2 a Syphon Filter: Logan's Shadow (best). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Moje první online hra na psp byl moh2 a hrál sem ho 3-4 měsíce a skore jsem měl 1451 a v mohu1 jsem byl 1 v evropě za měsíc...a to tam byly cheatři a já vám přsahám že jsem neměl cheaty ani jsem neměl hacknu te psp tak mi tady neříkajte že je to těžké a tak hrozné P.S. jestli si někdo che dát battla napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.