Guest Anonymous Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 will napsal: Primátor napsal: will napsal: Primátor napsal: Indiana JonesFaF trilologie :P začínám Tě mít rád :mrgreen: Jo? A proc? :D sme se poprvý shodli :D Rofl, neni mozny :D
Kořas Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Tak urcite Osudovy dotek a Vyplata me v posledni dobe nejvic ovlivnily, pak taky Pan Prstenu, ale spis mam radsi serialy, takovy Joey je super a hlavne eroes, pak taky SG-1, Sebomba od vedle :) , Sifra Mistra Leonarda, a mnoho a mnoho dalsich, jeste sem zapomel na Simpsonovi a Ochrance :D
Guest Anonymous Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Kořas napsal: k a Vyplata me v posledni dobe nejvic ovlivnily.. Taky taky kamo
.MaTy Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 nejlepsi filmi sou rychle a zbesile 1-3, underworld 1-2, a nejaky ty komedie...
shit Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 znate nekdo JU-ON ??? je to japonskej horor...3 dily...tak sou jeste 2 dily americky predelavky 'the grudge)----to je aspon masakr..psycho...to mam raaad,,, jo a ze serialu jednoznacne heroes a futurama(+simpsni)...
.MaTy Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 jo ze serialu mma taky nejradsi simpsniky a heroes a nemas je nahodou v mp4 ty tvoje japonsky horory ja jen ze by si je mol upnout kdyz jsou tak dobrý
Guest Zbyko Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Kdo huli, tem umí.... to je jednicka, best film!!!
Wolf.cz Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 u mě určité stále vyhrává matrix všechny 3 díly + animatrix..
Dutch Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Kořas napsal: Tak urcite Osudovy dotek a Vyplata me v posledni dobe nejvic ovlivnily, pak taky Pan Prstenu, ale spis mam radsi serialy, takovy Joey je super a hlavne eroes, pak taky SG-1, Sebomba od vedle :) , Sifra Mistra Leonarda, a mnoho a mnoho dalsich, jeste sem zapomel na Simpsonovi a Ochrance :D sem rikal, ze se vam to bude libit :) jeste musim potvrdit Indiana jonese, vojina ryana taky velmi dobre filmy :)
shit Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 .MaTy napsal: jo ze serialu mma taky nejradsi simpsniky a heroes a nemas je nahodou v mp4 ty tvoje japonsky horory ja jen ze by si je mol upnout kdyz jsou tak dobrý bohuzel...mel sem vsech 5 dilu na DVD ale nekoumu sem ho pucil...a uz je to doba takze tak.....
Kinder Master King Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2006 Takže moje nejoblíbenější filmy: Matrix, Trainspotting, Big Lebowski a Ring. Seriály: Červený Trpaslík, Fututrama a teď sleduju anime seriál Hellsing. shit napsal: znate nekdo JU-ON ??? je to japonskej horor...3 dily...tak sou jeste 2 dily americky predelavky 'the grudge)----to je aspon masakr..psycho...to mam raaad,,, jo a ze serialu jednoznacne heroes a futurama(+simpsni)...Jasně, japonský horory jsou nejlepší. Ale mám takovej pocit že jsou 4 díly, já viděl akorát tu nenávist v obou verzích.
sir Geralt Odesláno Listopad 10, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2006 Zbyko napsal: Kdo huli, tem umí.... to je jednicka, best film!!! jo How Hight to je hodne hustej film
Satharoth Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2006 Stary OMEN jednicka...ziadny horror ho neprekona. Dalej seria Hellraiser, Spalovac mrtvol, The Machinist, Pi, atd...ziadne komercne holywood sracky :? niekto tu spominal Shindlerov zoznam, taktiez skvely film...
shit Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2006 Kinder Master King napsal: Takže moje nejoblíbenější filmy: Matrix, Trainspotting, Big Lebowski a Ring. Seriály: Červený Trpaslík, Fututrama a teď sleduju anime seriál Hellsing. shit napsal: znate nekdo JU-ON ??? je to japonskej horor...3 dily...tak sou jeste 2 dily americky predelavky 'the grudge)----to je aspon masakr..psycho...to mam raaad,,, jo a ze serialu jednoznacne heroes a futurama(+simpsni)...Jasně, japonský horory jsou nejlepší. Ale mám takovej pocit že jsou 4 díly, já viděl akorát tu nenávist v obou verzích. ju-on ma 3 japonsky a 2 americky dila takze 5....mozna uz sou dalsi..heh...to nevim..ale urcite jich je minimalne 5
Guest Teapack Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2006 sir Geralt napsal: Zbyko napsal: Kdo huli, tem umí.... to je jednicka, best film!!! jo How Hight to je hodne hustej film ste mí lidid HOw HIgh je nej film. to je klasika, pak Scary (vřískoťák tam dělá nejvíc švíky, pak Lord of the WEED, potom česká klasika (černí baroni a tankovej prapor) a seriál simpsoni a pak horory fšeho druhu, ,předefším o apokalipse, a nejlíp když satan vyhraje, pro satanistu nejlepší, ave satanas :twisted: 8) :!:
Satharoth Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2006 a vies Ty vobec nieco o satanizme ???
Kinder Master King Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2006 shit napsal: Kinder Master King napsal: Takže moje nejoblíbenější filmy: Matrix, Trainspotting, Big Lebowski a Ring. Seriály: Červený Trpaslík, Fututrama a teď sleduju anime seriál Hellsing. shit napsal: znate nekdo JU-ON ??? je to japonskej horor...3 dily...tak sou jeste 2 dily americky predelavky 'the grudge)----to je aspon masakr..psycho...to mam raaad,,, jo a ze serialu jednoznacne heroes a futurama(+simpsni)...Jasně, japonský horory jsou nejlepší. Ale mám takovej pocit že jsou 4 díly, já viděl akorát tu nenávist v obou verzích. ju-on ma 3 japonsky a 2 americky dila takze 5....mozna uz sou dalsi..heh...to nevim..ale urcite jich je minimalne 5 No ty japonský jsou Ju-on 1,2 a pak Ju-on: The Grudge 1,2.
Pizzadox Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2006 Wolf.cz napsal: u mě určité stále vyhrává matrix všechny 3 díly + animatrix.. jj to u me taky spolecne se starou trilogii star wars :)
rybak.d Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2006 U me je to tezky,mam rad strasne moc filmu.Ted si zrovna nejvic ulitavam na Austinovi Powersovi. Muzu se na to divat porad dokola a porad se smeju. :D :D :D
Vycurat_Aspat Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2006 mně se jako film dost líbý Vykoupení z věznice Shawshank to je moc dobrej film :wink: a jeste Příšerky s.r.o to je prdel :D
Wakusol Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2006 No já abych nejmenoval to co už tu bylo, tak mam rád Věčný svit neposkvrněné mysli, a třeba ty válečný filmy jako je Ryan nebo Údolí stínů, i když to už neni podle mně tak dobrý, a můj osobní typ je Chicago, protože to mě prostě bavilo a klidně bych se díval pořád dokola...
margot1 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2006 No já spíš klasiku- kmotra 1,2,3 nebo Scarface (Zjizvená tvář) ze seriálů na 100% Červenej trpaslík :)
Guest Zbyko Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2006 shit napsal: DONT BE MENACE (nevyhrozuj) videl sem to aspon 20x..mozna este vic :)..zante to nekdo?nejlepsi cernosska komedie.... tak tehle filmek je fakt drsnej...dost sem se u toho rezal....ale nemel jsem to v nejlepsi kvalite. Presto fajn volba na pohodu.... :wink:
shit Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2006 MY NAME IS EARL................vcera sem se dival na 11 dilu a je to fakt desna prdel..vrele vsem doporucuju....kdyby to ve skutecnosti fungovalo jak tady tak bych si nakej seznam taky napsal hehe-..-.-.--.-. Karma rulezzz...
Recommended Posts