Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Guest Anonymous
Odesláno
  will napsal:
  Primátor napsal:
  will napsal:
  Primátor napsal:
Indiana Jones

FaF trilologie :P

začínám Tě mít rád :mrgreen:

Jo? A proc? :D

sme se poprvý shodli :D

Rofl, neni mozny :D

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest Anonymous
Odesláno
  Kořas napsal:
k a Vyplata me v posledni dobe nejvic ovlivnily..

Taky taky kamo

Odesláno
  Kořas napsal:
Tak urcite Osudovy dotek a Vyplata me v posledni dobe nejvic ovlivnily, pak taky Pan Prstenu, ale spis mam radsi serialy, takovy Joey je super a hlavne eroes, pak taky SG-1, Sebomba od vedle :) , Sifra Mistra Leonarda, a mnoho a mnoho dalsich, jeste sem zapomel na Simpsonovi a Ochrance :D

sem rikal, ze se vam to bude libit :)

jeste musim potvrdit Indiana jonese, vojina ryana taky velmi dobre filmy :)

Odesláno

Takže moje nejoblíbenější filmy: Matrix, Trainspotting, Big Lebowski a Ring. Seriály: Červený Trpaslík, Fututrama a teď sleduju anime seriál Hellsing.

shit napsal:
znate nekdo JU-ON ??? je to japonskej horor...3 dily...tak sou jeste 2 dily americky predelavky 'the grudge)----to je aspon masakr..psycho...to mam raaad,,, jo a ze serialu jednoznacne heroes a futurama(+simpsni)...
Jasně, japonský horory jsou nejlepší. Ale mám takovej pocit že jsou 4 díly, já viděl akorát tu nenávist v obou verzích.
Odesláno
  Kinder Master King napsal:
Takže moje nejoblíbenější filmy: Matrix, Trainspotting, Big Lebowski a Ring. Seriály: Červený Trpaslík, Fututrama a teď sleduju anime seriál Hellsing.
  shit napsal:
znate nekdo JU-ON ??? je to japonskej horor...3 dily...tak sou jeste 2 dily americky predelavky 'the grudge)----to je aspon masakr..psycho...to mam raaad,,, jo a ze serialu jednoznacne heroes a futurama(+simpsni)...
Jasně, japonský horory jsou nejlepší. Ale mám takovej pocit že jsou 4 díly, já viděl akorát tu nenávist v obou verzích.

ju-on ma 3 japonsky a 2 americky dila takze 5....mozna uz sou dalsi..heh...to nevim..ale urcite jich je minimalne 5

Odesláno
  sir Geralt napsal:
  Zbyko napsal:
Kdo huli, tem umí.... to je jednicka, best film!!!

jo How Hight to je hodne hustej film

ste mí lidid HOw HIgh je nej film. to je klasika, pak Scary (vřískoťák tam dělá nejvíc švíky, pak Lord of the WEED, potom česká klasika (černí baroni a tankovej prapor) a seriál simpsoni a pak horory fšeho druhu, ,předefším o apokalipse, a nejlíp když satan vyhraje, pro satanistu nejlepší, ave satanas :twisted: 8) :!:

Odesláno
  shit napsal:
  Kinder Master King napsal:
  shit napsal:

ju-on ma 3 japonsky a 2 americky dila takze 5....mozna uz sou dalsi..heh...to nevim..ale urcite jich je minimalne 5

No ty japonský jsou Ju-on 1,2 a pak Ju-on: The Grudge 1,2.
Odesláno
  shit napsal:
DONT BE MENACE (nevyhrozuj) videl sem to aspon 20x..mozna este vic :)..zante to nekdo?nejlepsi cernosska komedie....

tak tehle filmek je fakt drsnej...dost sem se u toho rezal....ale nemel jsem to v nejlepsi kvalite. Presto fajn volba na pohodu.... :wink:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu