Administrators Rixcz Odesláno Leden 29, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Tak a je to tady nasel jsem si cas a vylosoval vyherce, pro rejpaly losovani probehlo tak ze sem vytisknuli vsechny jmena, a jedno se vylosovalo. Vyhercem se stal: David Čech Gratulujem. :) Hra bude zaslana co nejdriv. :) Par informaci: Celkem odpovedi: 71 Spatnych: 5 (coz me osobne celkem prekvapilo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 nick na foru ma jakej ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 To som si mohol mysliet, ze vyhraje nejaky ČECH :) Inač GRATULUJEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 tak jakej má nick :?: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 škoda že ne david z moravy :D (morávek)..toho bych i znal :P...mno jenom mě trkla ta podoba... jinak gratuluju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Leden 29, 2006 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 se ho musite zeptat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Celkom ma prekvapilo, ze hlasovalo len 76 ludi a len 71 bolo spravnych. Tak to som mal asi najvacsiu sancu nieco vyhrat, zo vsetkych sutazi a loterii, ktorych som sa ucastnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 víte co by naštvalo? kdyby to byl nějakej anonim kterej jenom uviděl soutěž a vyhrál, a přitom vůbec nepřispíval do fora :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 víte co by naštvalo? kdyby to byl nějakej anonim kterej jenom uviděl soutěž a vyhrál, a přitom vůbec nepřispíval do fora :evil: To bych se za nim vydal a zkopal bych ho do kulicky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 víte co by naštvalo? kdyby to byl nějakej anonim kterej jenom uviděl soutěž a vyhrál, a přitom vůbec nepřispíval do fora :evil: To bych se za nim vydal a zkopal bych ho do kulicky :D no já doufám že ne a že se ozve :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 uf sem si oddych že to nejsem já, páč bych musel udělat upgrade :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 uf sem si oddych že to nejsem já, páč bych musel udělat upgrade :D upgrade na 2.0 by mi nevadil, len to GTAčko mi chýba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 gratuluji!!!já nehlasoval,gta mám,doufám že příště!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 PŘÍSTĚ TAKY ZKUSIMŠTĚSTÍ GRATULACE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 no taky doufam ze to neni zadnej neregistrovanej uzivatel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 no taky doufam ze to neni zadnej neregistrovanej uzivatel.... No to probuh ne! Jinak at to posle zpatky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 no taky doufam ze to neni zadnej neregistrovanej uzivatel.... No to probuh ne! Jinak at to posle zpatky :D O tom pochybuju, že by to poslal zpátky :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates III Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 tak znovu soutěž,byl to fak nakej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 Mě sere 5 správných odpovědí a mezi něma i ta moje takže šance byla 5ku1 to nesere:D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 Mě sere 5 správných odpovědí a mezi něma i ta moje takže šance byla 5ku1 to nesere:D :lol: jenze ono bylo tech 5 odpovedi spatne :lol: :wink: :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Únor 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2006 Mě sere 5 správných odpovědí a mezi něma i ta moje takže šance byla 5ku1 to nesere:D :lol: no jesli ta tvoje byla mezi těma 5ti tak si měl šanci..no..asi tak 0 procent :mrgreen: což na výhru nestačí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Únor 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2006 Mě sere 5 správných odpovědí a mezi něma i ta moje takže šance byla 5ku1 to nesere:D :lol: buť si se překoukl, nebo si děláš prdel :shock: nějak sem to nepobral :oops: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamos Odesláno Únor 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2006 tyo se máááš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2006 má se ale to asi bude anonym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2006 anonymous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.