cingy55 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Potreboval bych poradit..Vzdycky kdyz si chi ulozit hru tak se to ulozi,ale pri dalsim spusti hry to napise corrupted data..Hry jsou stazeny v iso a cso..nevite nedko co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 JJ, mě to dělalo taky, pomohlo mi naformátovat kartu a pak jsem udělal pro jistotu instal novýho firmwaru a nyní je vše v naprostém pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cingy55 Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 JJ, mě to dělalo taky, pomohlo mi naformátovat kartu a pak jsem udělal pro jistotu instal novýho dirmwaru a nyní je vše v naprostém pořádku A tu instal. dirmwaru udelam jak? je tady nekde na to tutorial? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DcDusa Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 musis mit CFW zadny dimware ale Firmware lol:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cingy55 Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 musis mit CFW zadny dimware ale Firmware lol:) to ja mam..3.80 m33-5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DcDusa Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 to ja mam..3.80 m33-5 tak naformatuj MS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 hm...to ti dela u vsech her?...jinak by melo staci naformatovat tu kartu v psp pak by to melo normalne jit...jinak si zkus hodit psp do tovarniho nastaveni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cingy55 Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 hm...to ti dela u vsech her?...jinak by melo staci naformatovat tu kartu v psp pak by to melo normalne jit...jinak si zkus hodit psp do tovarniho nastaveni... Jo u vsech..to sem vsechno udelal,je to i naformatovany..tak ja nevim.. hlavne śe mi ani naky hry nezapnou.. jen nabehne cerna obrazovka a nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 St0rM5 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 mělo by stačit naformátováni MS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DcDusa Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 nastav takt procesoru na 300 nebo na 266 teda skus to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cingy55 Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 hele nic..porad se ta hra nespusti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 jak mas nastaveny umd iso mod? normal ze to chce umd nebo jak??kdyztak to hod na Sony Np9660 a melo by to jit ok...btw nastavuje se to v recovery menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 u všech her jako u všech ISO? jde ti to u normální UMD hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cingy55 Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 u všech her jako u všech ISO? jde ti to u normální UMD hry? Mam to nastaveny normalne na sony np9660.. Ne jen u nekterych iso her.. u normalni umd hry to nedela.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Master1 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 hele a nemas fake kartu? to by mozna vysvetlovalo proc to tak blbne ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cingy55 Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 hele a nemas fake kartu? to by mozna vysvetlovalo proc to tak blbne ;) Je to dost mozny.. jako zkousel sem si stahnout ten test..ale zkopiruji ty soubory z archivu do game a pak se mi to ukaze jako corrupted,takze nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cingy55
Potreboval bych poradit..Vzdycky kdyz si chi ulozit hru tak se to ulozi,ale pri dalsim spusti hry to napise corrupted data..Hry jsou stazeny v iso a cso..nevite nedko co stim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts