=Trolik= Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Prosim Vas, muzu koupit vyhodne xbox360 ale bohuzel majitel uz nema ani krabici a ani kupni doklad. Tak se chci optat co je potreba pri budouci reklamaci konzole? Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neon Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 většinou to bývá tak že kontaktuješ přímo microsoft cz zadáš jimm seriové číslo většinou si pro xbox dojedou ktobě domů dáš jim xbox a oni ti potom dovezou bud nový nebo opravený.oni jsi vyzvednou jenom čistě xbox nic víc nic mín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sineD Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 staci im zavolat atd, a dojde buzik z upska zobere ti xbox a za dva dni ti dojde naspet novy xbox so samozrejme ze vymenenou mechanikou;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 =Trolik= Odesláno Únor 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 A kdyz mi tam zustane ten starej upravenej FW a podela se mi xbox a dam ho na reklamaci tak budou to nejak resit kdyz tam bude plomba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 mám měsíc starý xbox takže když si seženu novou plombu tak ho můžu kdykoliv reklamovat ? koupil jsem ho už flashly z obchodu ale nedostal jsem zaruční list jen učtenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 staci im zavolat atd, a dojde buzik z upska zobere ti xbox a za dva dni ti dojde naspet novy xbox so samozrejme ze vymenenou mechanikou;)s těma 2 dny bych to moc nebral,to spíš budeš rád když to za ty 2 dny dojde do německa vůbec :DA kdyz mi tam zustane ten starej upravenej FW a podela se mi xbox a dam ho na reklamaci tak budou to nejak resit kdyz tam bude plomba?upravenej tam určitě nenechávej,radši vždycky origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 mám měsíc starý xbox takže když si seženu novou plombu tak ho můžu kdykoliv reklamovat ? koupil jsem ho už flashly z obchodu ale nedostal jsem zaruční list jen učtenkujediný co potřebuješ je samotná konzole která má platnou plombu,žádný doklady nejsou potřeba(tenhle příspěvek tu nebyl když sem psal ten svůj první) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 =Trolik= Odesláno Únor 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Tak jsem to vyresil, v praze je chlapek co prodava X360 Arcade +flash a dava na to rok a pul zaruka za 7500,- takze to asi radeji koupim u nej at mam pokoj. :-) ale asi bych si mel vyzadat zalohu puvodniho FW a key nez to koupim ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neon Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 stačí jsi od něho vzít jen orig.bin ale je to stejně jedno pokud budeš potrebovat dát tam spátky ten origo tak musíš xko rozdělat a orig bin jse ti uloží vždy přii dalším flashy mechaniky treba na vyšší fw a key máš na zadní straně xka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
=Trolik=
Prosim Vas, muzu koupit vyhodne xbox360 ale bohuzel majitel uz nema ani krabici a ani kupni doklad. Tak se chci optat co je potreba pri budouci reklamaci konzole? Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts