bartokar Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2009 taster......hele asi se moc díváš na televizi mladej...hele tak jsem se už dlouho nenasmál,jak něco doporučuje 14-lete dítě!s pitomcema se zahazuji každý den v práci a vím jaké to je tak prosím.......někteří nechte těch řečí proboha... Citovat
Shiddo Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2009 nic proti, ale pri vasem veku hend se ozbrojovat. co jako vytahnou boxera tak vy taky nebo neco jineho a dobijete se tam? ackoliv jste v pravu tak nic dobreho z toho nevznikne, leda uraz a v horsim pripade nekoho z tve party. a nebo je pobijete ("super") a druhej den prijde jejich bratricek a nakope vas. podle me v tehle pripadech nasili nikam nevede, vetsinou jen plodi dalsi nasili a pouzil bych ho az jako nevyhnutelne reseni... mozna ti to bude pripadat blbe nebo zbabele, ale rekl bych to rodicum a ti uz to (pokud jsou to normalni rodice) poresej nebo ohlasej treba na policii. haranti se zbranema nemaj na ulici co delat (a vlastne ani dospeli)... a je jedno jaci (rasa)... pak nekoho blbej 13 zabije a jeste je zakonem chranenej nesmi byt prozrazena identita. kdyz je ve 13 zralej na vrazdeni nebo mrzaceni tak at aspon v tom lochu kejsnou dlouho a bez milosti. ja bych na tohle hranici zrusil uplne >< Citovat
D@w3 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2009 normalne bych si koupil basebalovou palku bral bych si ji tam kdyby na tebe zase neco rvali tak ji vytahni a rikej ze jim das po hlave, ael jestli tam neni riziok ze tam prijde 20 18letejch a zbijou te stejne jako kdybys palku nemel?? btw taky as tim am problemi ale jenom se s nima rezu rukama as pak zdrham ptze jich tam rpijde 20 Citovat
Intelgame Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2009 nic proti, ale pri vasem veku hend se ozbrojovat. co jako vytahnou boxera tak vy taky nebo neco jineho a dobijete se tam? ackoliv jste v pravu tak nic dobreho z toho nevznikne, leda uraz a v horsim pripade nekoho z tve party.a nebo je pobijete ("super") a druhej den prijde jejich bratricek a nakope vas. podle me v tehle pripadech nasili nikam nevede, vetsinou jen plodi dalsi nasili a pouzil bych ho az jako nevyhnutelne reseni... mozna ti to bude pripadat blbe nebo zbabele, ale rekl bych to rodicum a ti uz to (pokud jsou to normalni rodice) poresej nebo ohlasej treba na policii. haranti se zbranema nemaj na ulici co delat (a vlastne ani dospeli)... a je jedno jaci (rasa)... pak nekoho blbej 13 zabije a jeste je zakonem chranenej nesmi byt prozrazena identita. kdyz je ve 13 zralej na vrazdeni nebo mrzaceni tak at aspon v tom lochu kejsnou dlouho a bez milosti. ja bych na tohle hranici zrusil uplne >< Super řešení fakt inteligentní ríc to rodičům a co z toho ? nijak to nevyřešej jenom si vykoleduješ že si cikáni pozvou starší a ty tě začnou mlátit pravidejně jediný co na ne platí je ukázat svoji sílu jinak seš nahranej jednoduše řečeno dej přes hubu jim nebo oni tobě (jinak ještě k těm rodičům : To by ses k nim musel nejdřív dostat pokud nejsi hodně rychle běžec nemáš šanci sejmou tě ze zadu a pak dobijou takže se to začne řešit až budeš mít obličej na kaši :roll: Citovat
bartokar Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2009 Super řešení fakt inteligentní ríc to rodičům a co z toho ? nijak to nevyřešej jenom si vykoleduješ že si cikáni pozvou starší a ty tě začnou mlátit pravidejně jediný co na ne platí je ukázat svoji sílu jinak seš nahranej jednoduše řečeno dej přes hubu jim nebo oni tobě (jinak ještě k těm rodičům : To by ses k nim musel nejdřív dostat pokud nejsi hodně rychle běžec nemáš šanci sejmou tě ze zadu a pak dobijou takže se to začne řešit až budeš mít obličej na kaši :roll: poslouchej....nemusí to bejt cigoš co ti přelomí pálku(cokoli) přes hlavu....co to tady proboha radite tem mladochum....akorát tak dostat se do průseru,každej musí zhodnotit konkretní situaci,ALE pargraf 76/2....mluví za vše..............ale zase trochu s rozumem,.....paragraf 13, a 14trestního.............. Citovat
Jonny1619 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2009 K tomu jak tu hodně lidí radí se naučit bojové umění a máš vyhráno;)... I kdyby si na to měl čas jakože teda nemáš tak by ti to v té konkrétní situaci, kdy proti tobě samotnému stojí tři týpci nepomůže. Je hodně pravděpodobné, že oni se už totiž v životě bili s více lidmi než ty takže i když to nejsou nějací ranaři tak mají prostě něco natrénovano v pouličním stylu:). Tudíž mají nějaké zkušenosti to za prvé. Za druhé pokud chceš využít to co ses naučil v karate tak musíš být doopravdy hodně dobrý v tom sportu co děláš. Když tam totiž takhle stojíš a oni na tebe koukaj a vidíš, že už se jeden rozkolíbal a chystá se ti vrazit tak si určitě nevzpomeneš, že tě učili ten a ten chvat. Už to vidím jak někdo v takové situaci začne dělat Kata (sestava chvatů z karate):D. A jestli by toto doopravdy někdo zkusil tak je to asi blázen. Pokud chceš využívat - správně využívat tvé poznatky z karate nebo jakéhokoliv jiného bojového sportu musíš být hodně dobrý, mít hodně zápasů odbojováno a dělat to s rozvahou a né bezmyšlenkovitě mlátit hlava nehlava. Je to těžké v praxi zúžitkovat teoretické znalosti. Z osobní zkušenosti ač jsem dělal bojový sport několik roků nevyužil jsem ani jeden chvat. Záleží hrozně moc na tvojí povaze...jestli si člověk, který se umí držet na uzdě a nebo hnedka (zbytečně) vyjedeš... samozřejmě nejlepší je řešit věci v klidu s chladnou hlavou, ale tady, kde žijeme se spíš věci řeší rukama...takže tak ...určitě je dobré mít kondičku, posilovat...dělat doma kliky, zvedat se na hrazdě...cítíš se pak ty sám líp a když na to příjde tak nepřítele překvapíš tvrdou ránou do ohryzku místo pošimrání na bradě... Citovat
kingondra007 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2009 no ja sem měl taky parkrat problém s cigany a mužu doporučit airsoftovou zbran protože sam hraju airsoft tak mam celkem dobrou zbran a když sem šel jednou na zapas ještě s jednim kamošem tak tam prišli 4sinci samozřejmně cigani a začali nadavat a plivat no tak sme se daly na utek oni za nami ale sem celkem rychlí běžec tak sme ziskaly naskok a vyndaly jsme s batohu pistole ja mam ele. glocka a kamarad to same když jsme na ně zamířily začali se smat ale po jedne davce už tak vysmati nebyli tak se to trochu obratilo a my sme honili je a strileli po nich pak smeje už nechaly a šli vpohodě na zapas Citovat
Leny Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2009 normalně vem co budes mit po ruce kdyztak....jinak jednoznacne obusek je vyherce v loterii....jednou prez lejtko a lehne si ;)...vlastni zkusenost Citovat
ste78 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Střelný zbraně nedoporučuju, je tu vysoká šance, že tu zbraň budete muset použít a pak si jít sednout do lochu díky nepřiměřené sebeobraně a vraždě. To je pravda, ve zkrze je jednání takové, ta věta se snad všťepuje všude, kde se učí se zbraněmi. Pokud, vytáhnu na někoho zbraň, automaticky počítám s tím, že ten druhý ji má taky a že bude střílet. Na druhou stranu, z vlastní zkušenosti znám případy, kdy pouze vytažení zbraně stačí na to, aby si to skupinka útočníků rozmyslela.. Ad zákon: jak kdy, pokud máš zbraň legálně :ziped: a umíš trochu střílet, můžeš toho člověka odstavit.. Ale jde o situaci a člověk musí mít trochu praxi, tyhle věci se totiž dějou horzně rychle.. Citovat
bartokar Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 tak za prvé..pokud člověk vytáhne zbraň,tak musí být rozhodnut ji použít!!!!nic víc nic mín...a ještě řeknu něco co se asi nehodí...jak nás učili....pokud vytáhneš,střílej,do hlavy!!!nebude kdo by proti svědčil!!!!proboha děti toto není žádnej návod!!!!! mám černej v karate,ale taky mi nedávno rozbil hubu blbeček(myslím tím že sem taky nevypadal ddddobře)jen proto že člověk jakněco vypije tak musí uvažovat...hospodská bitka pak není důvod k propuštění z práce,ikdyž se zalikáš vzteky. Citovat
Sheva Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Pokud ti není 18 tak ti pepřák neprodaj, kamoš si ho chtěl koupit....... Citovat
Gecoch Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Pokud ti není 18 tak ti pepřák neprodaj, kamoš si ho chtěl koupit....... Vietnamci ti to prodaj bez problému... Citovat
Dekaard Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Ten boxer jak tu nabizel cloudmaster se mi zda velmi spatny mozna jen dojem z fotky musel bych ho vyzkouset ae rekl bych ze stim boxerem by to bolelovic tebe nez jeho..Boxer od vietnamcu? Blbost das pesti a sedres si prsty do krve pri NEJLEPSIM! ja kdyz sem sel s kamosem pro boxera a teleskop tak nam rekla ta zenska ze to je od 18(necekane xD) tak sme cekali pred obchodem a odchytavali lidi..nakonec nam to jeden koupil..nejelpsi jsou v takovemhle stylu http://www.army-shop.cz/index.php?action=item&id=3676&prevaction=category&previd=29&prevstart=0 .. JInak kdyz de cikan sam tak si vetsinou netroufne ae tak to neni porad.. Citovat
Sheva Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Vietnamci ti to prodaj bez problému... U těch bych nekoupil nic, ještě by mi to ublížilo..... Citovat
AlexXx Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Jediný co fakt pomáhá na cigány a maj před tebou respekt.Je ten, že jim řekneš, že zavoláš policajty a hned zdrhaj.Stím mám zkušenosti.:) Citovat
407sw Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2009 ja zas dopoucu ji obchod zlatydul.cz kavlitni boxery a jiny prostredky za mo penez jen nwm jak je to s tim prodejem nad 18 let kdyz to jde pres postu jak to poznaj to to napisou na balik ? Citovat
vojta69 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 ja zas dopoucu ji obchod zlatydul.cz kavlitni boxery a jiny prostredky za mo penezjen nwm jak je to s tim prodejem nad 18 let kdyz to jde pres postu jak to poznaj to to napisou na balik ? na zlatydul.cz jsem kupoval věc, kterou by mi v obchodě stopro do 18ti let neprodali...takže tam je to ok(dobrý ceny, došlo do tří dnů) u e-shopů s tímhle neni problém... Citovat
Horvy Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 teďka mě napadlo kámoš to má koupil na tržnici (bylo to i ve zpravach na nove) takove ty hvězdice od vietnamců ty jak je to ve filmech jak to má asi tech 6 hrotu vostrejch jako sviň to hodíš po ně a je mrtvej. xD na vystrašení by to podle mě bylo 100 % uspěšný Já bych to vyřešil asi takhle nevšímal bych si jich a pokuď by mě už hodně sra*i tak bych mu dal jedno dělo ať se probere Pokuď by si zavolal ty další romský spoluobčany xD tak bych jim prostě vysvětlil co dělal a pokud by to nepochopili tak bych asi mohl jenom zdrhnout nebo podle situace jim taky naflákat ale to nedoporucuju :-) Citovat
xDante1986 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 no vy ste vymletí :D byste tu každého zabíjeli :) kolik vám je 15? aha tak to jo....s cigánama jsem měl problémy snad jednou a to bylo vyřešeno ve chvíli....pokud si sám a bylo by jich 6 tak ti boxer stejně nepomůže... Citovat
Moneyy Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 Vsechno co tady lidi pisete je o drzku(neprimerena obrana viz paralizer....) spis si jich nevsimejte a kdyz vas napadnou tak ste snad starsi mi nerikej ze se bojis maleho smrada s boxerem made in china kterej se po jedne rane hned rozpadne...ale pokud je chces trochu zmrzacit kup teleskop myslim si ze si to hned rozmislej Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.