Milhause Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 na pspupdates.qj.net jsem narazil na článek, že FW 2.80 přehrává také video konvertované v MotionJPG a co je bomba tak v plném rozlišení 480X272. Horší zpráva je, že 40 sec. má přibližně 20MB, narozdíl od Xvid, která má 2MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 MotionJPEG??? :?: No to slyším poprvé!! Ale je to vskutku dost veliký, když jsou to prakticky jenom rozhejbany JPEGy.. A jde tam zvuk?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 to asi tezko vole..to je otazka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 to asi tezko vole..to je otazka :Dprave, ze bych rek, ze ano koukni na tu fotku je tam napsano audiocodec PCM takze asi ano.A podle toho screenu vidim ze 41sekund ma 9336kB, takze hodina zaznamu ma asi 683MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 ajo tak sory :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 MotionJPEG??? :?:No to slyším poprvé!! Ale je to vskutku dost veliký, když jsou to prakticky jenom rozhejbany JPEGy.. A jde tam zvuk?? jak se ti to stalo? jak sis mohl bricknout PSP kdyz mels 2.82?? coze? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 MotionJPEG??? :?:No to slyším poprvé!! Ale je to vskutku dost veliký, když jsou to prakticky jenom rozhejbany JPEGy.. A jde tam zvuk?? jak se ti to stalo? jak sis mohl bricknout PSP kdyz mels 2.82?? coze? :? Já věděl, že se dřív nebo později někdo zeptá.. :grin: Moje PSP se nachází v takovém zvláštním pooperačním stavu po namontovani Mod-chipu, že ještě nemá doladěný software, takže (zatím) nefunguje.. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 MotionJPEG??? :?:No to slyším poprvé!! Ale je to vskutku dost veliký, když jsou to prakticky jenom rozhejbany JPEGy.. A jde tam zvuk?? jak se ti to stalo? jak sis mohl bricknout PSP kdyz mels 2.82?? coze? :? Já věděl, že se dřív nebo později někdo zeptá.. :grin: Moje PSP se nachází v takovém zvláštním pooperačním stavu po namontovani Mod-chipu, že ještě nemá doladěný software, takže (zatím) nefunguje.. :wink: takze jen docasny brick? :D a spravis to? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Motion JPEG? jakou to ma koncovku a je to vubec k necemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 MotionJPEG??? :?:No to slyším poprvé!! Ale je to vskutku dost veliký, když jsou to prakticky jenom rozhejbany JPEGy.. A jde tam zvuk?? jak se ti to stalo? jak sis mohl bricknout PSP kdyz mels 2.82?? coze? :? Já věděl, že se dřív nebo později někdo zeptá.. :grin: Moje PSP se nachází v takovém zvláštním pooperačním stavu po namontovani Mod-chipu, že ještě nemá doladěný software, takže (zatím) nefunguje.. :wink: takze jen docasny brick? :D a spravis to? :wink: no já pevně douám!! :grin: alespoň pro to dělám co se dá!! :!: :smile: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.