kafry Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 Prosím o pomoc. Ještě nejsem moc kovanej jak a co mam dělat a tak prosím o radu. Stáhl jsem si iso nfs carbon a když ho chci pustit,tak mi nahlasí psp, nelze spustit chyba 80020321, nebo 80010002. Jestli to tu někdo už řešil ta srí,nevím kde to najít a profičet celé forum je na dlouho.Mam psp 2.71b+2Gb. Seznam chyb která co znamená by taky bodl. Díky za radu už jsem žhavej na pařbu. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vymi Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 Přečti si pro začátečníky. Je tam popsané kde co. Třeba ti něco pomůže. Nebo použij temnou stranu síly :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sph1_NX Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 Me vetsinou pomuze restart PSP. Poustis to prez Devhook na 2.71b?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Listopad 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 Když to pustim přes devhook tak se mi psp umrtví uplně a musim znovu zapnout a když z menu hry tak to hazí tu chybu. Síla si tě najde Vymi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masta Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 80020321 tahle chyba je myslim tim ze v mechanice neni zaadny UMD disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masta Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 Jinak iso musis nahrat primo na kartu do slozky ISO :) a hra by se ti mela zobrazit v menu->game->ms->nfs carbon :Q) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 jj přesně do rootu na kartu do složky ISO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Listopad 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 Přesně tak to mám.Vedle adresare psp mam i iso a v nem nfs.Ale nic to nedela.Hra se mi zobrazi,dokonce to udela i pozadi,ale kdyz ji spustim,najede obrazovka psp,parkrat zablika ledka,jako ze cte s pametovky a pak to hodi tu chybu ..321 bez UMDa ..002 s UMD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 precti si pro zavatecniky ...a pochopis to (mel bys) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Listopad 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 No ja to uz udelal a tak nejak jsem pochopil ze ta chyba ma neco spolecneho s videem.No a co ted? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 ne s videem, ale s UMD diskem...nemuzes pouzivat UMD film. Umd filmy v devhook ani v custom firmware nefunguji. Zkus demodisk nebo nejakou hru. Ty cisla co jsem napsal do zacatecniku jsou jen nejpravdepodobnejsi priciny muze to byt i neco jinyho, jiny hry ti jdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 demodisk sem mel i v basepacku :D to sem se divil,takze tam hod misto spidermana movie nebo co to mas demodisk =) a melo by ti to valit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Tak daval jsem tam umd NFS most wanted, pak virtual tenis,ted i wrc a nic.Jdu najit to demo a uvidise? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Tak metal gear acid nic a i demo umd --> 80010002 K...a co mam delat?Nemuze byt spatny ten ryp? Need For Speed Carbon - Own The City [EUR] [uMDFull] [www[1].EstrenosPSP.com] -=mininova.org=-.torrent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Ted jsem si tam kopnul iso CARS a fici paradne. Ale ja chci NFS! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Tak se stal zazrak rozjel jsem to pres defhooka.Dekuju vsem za radu,jdu mastit. LOCK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kafry
Prosím o pomoc.
Ještě nejsem moc kovanej jak a co mam dělat a tak prosím o radu.
Stáhl jsem si iso nfs carbon a když ho chci pustit,tak mi nahlasí psp,
nelze spustit chyba 80020321, nebo 80010002.
Jestli to tu někdo už řešil ta srí,nevím kde to najít a profičet celé forum je na dlouho.Mam psp 2.71b+2Gb.
Seznam chyb která co znamená by taky bodl.
Díky za radu už jsem žhavej na pařbu. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts