Lisien Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Napadlo mě proč nevyužít téhle možnosti a nevložit si jich pár do svých psp pro ukrácení chvíle....Stránky s kompletně přeloženými do CZ najdete zde: http://www.mangacesky.wz.cz/vypis.php?page=vypis&s=a Jinak další zdroj obsahuje Asterix, Rychlé šípy atd. zde: http://comix.septem.cz/ Kdo by věděl o dalších stránkách, tak ať přihodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 to je good dík helea kam to mám nakopírovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Třeba do PSP/PHOTO do vytvořeného adresáře... jinak většina jich je v .jpg tak v tom nevidím problém.A velikost si každý upravý dle svého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 nomalne jako obrazky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 JJ DÍK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamos Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 Heeej bombovka..super na zkraacení casu treba ve vlaku nebo na cestach:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2006 A jak se to dá zvětšit mám to hrozně malí a nedá se to číst poradte PLEASE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2006 Nebo existuje nějakej program kterej z nějakýho obrázku udělá takovej formát jako je u PSP??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Únor 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2006 No já mám prográmek Zoner Media Explorer 6, kdy si v něm upravuješ velikost obrázku atd. naprosto mi stačí. jinak když to nejde přečíst tak to uprav na větší format a při jednotlivých stránkách to v PSP zvětši lupou a posunuj šipkamy do směrů (dolů), jinak mě nic jiného nenapadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Depeshak Odesláno Únor 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2006 Nebo existuje nějakej program kterej z nějakýho obrázku udělá takovej formát jako je u PSP??? Acd See :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2006 No já mám prográmek Zoner Media Explorer 6, kdy si v něm upravuješ velikost obrázku atd. naprosto mi stačí. jinak když to nejde přečíst tak to uprav na větší format a při jednotlivých stránkách to v PSP zvětši lupou a posunuj šipkamy do směrů (dolů), jinak mě nic jiného nenapadá. Ty jo tak tohle mě nenapadlo :wink: díky zkusím! :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 Tak to si me potesil :) tyhle abicka sem si kupoval jako malej. Kupoval sem i KOMETU a ABC special to je sqela rarita, ale to uz je hodne dlouho tusim v 85" Pribehy maleho boha -super :)))) . Mozna bych na pude jeste nasel papirovy vydani :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Únor 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 To Arnie: ABC special (klasika), ještě doma mám uloženy : Letní special 87, Letecý speciál zima 88, Zimní speciál 90: Nebe v plamenech a jeden z mých nejoblíbenějších Letní special 88: na výpravu do ztraceného světa. Jinak Comixy mě i nadále drželi do té doby co vycházel CREW, teď už je to slabší.. poslední doubou listuji jen v Comixu LOBO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 bomba dikes :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 Tyhle abicka uz jsou i jako comiksove knizky a v nich vsechny comiksy co byly v ABC...ma to tusim 4 dily...proste klasika! Stejne jako Rychle sipy... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 Malem bych zapomnel, na Reflexu se da postahovat Zeleny Raoul od Marese. Da to sice trochu pracicku,ale myslim ze to vzhledem k nasi politice stoji za to:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Březen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2006 Malem bych zapomnel, na Reflexu se da postahovat Zeleny Raoul od Marese. Da to sice trochu pracicku,ale myslim ze to vzhledem k nasi politice stoji za to:)) jeste jsem zapomnel....je tam i serial Hana a Hana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyczko Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 A nevite nahodou kde by se daly sehnat komiksy z hvezdnych valek?dik 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 Dik moc za sajtnu, comixy miluju, zvlast Asterixe, Sipy sem cet kdyz sem byl malej jak divej, mam tu tlustou bychli 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 ...nevite nekdo kde sehnat comixi od Franka Millera (hlavne SIN CITY ale i jiny) ...trosku sem to hledal, ale neuspesne :( ...beru klidne i v anglictine...dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 ...nevite nekdo kde sehnat comixi od Franka Millera (hlavne SIN CITY ale i jiny) ...trosku sem to hledal, ale neuspesne :( ...beru klidne i v anglictine...dikes Pokud umis pracovat s torrentem tak tady mas torrent na stahnuti complet comixu Sin City :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2006 ..bohuzel sem "netorrentak" .. :( ..ale diky za snahu :) ..btw, kdyby to nekdo sosnul a dal na ftp nebo nekam upnul(rapid,megac) tak bych byl tuze potesen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Červen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2006 A nevite nahodou kde by se daly sehnat komiksy z hvezdnych valek?dik 8) taky bych rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2006 tuny comixu v CZ... LOBO a mnoho dalsich http://lobo.blacksuns.net/?sekcia=obrazky&page=naskenovane_dily http://mypage.sk/crew/crwgal.php?itemthumbs=31#thumbs ENJOY :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2006 Měl bych jednu warez comix stránku...Ale to se sem nesmí dávat...Ale je tam naprosto všechnooo!Od Manga comixú po super hrdinské.Comixové vtipy a je to rozdělený na CZ a AJ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts