Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Comics v CZ do naších/vaších psp ....

Lisien

Recommended Posts

Napadlo mě proč nevyužít téhle možnosti a nevložit si jich pár do svých psp pro ukrácení chvíle....Stránky s kompletně přeloženými do CZ najdete zde:

http://www.mangacesky.wz.cz/vypis.php?page=vypis&s=a

Jinak další zdroj obsahuje Asterix, Rychlé šípy atd. zde:

http://comix.septem.cz/

Kdo by věděl o dalších stránkách, tak ať přihodí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No já mám prográmek Zoner Media Explorer 6, kdy si v něm upravuješ velikost obrázku atd. naprosto mi stačí. jinak když to nejde přečíst tak to uprav na větší format a při jednotlivých stránkách to v PSP zvětši lupou a posunuj šipkamy do směrů (dolů), jinak mě nic jiného nenapadá.

Odkaz ke komentáři

No já mám prográmek Zoner Media Explorer 6, kdy si v něm upravuješ velikost obrázku atd. naprosto mi stačí. jinak když to nejde přečíst tak to uprav na větší format a při jednotlivých stránkách to v PSP zvětši lupou a posunuj šipkamy do směrů (dolů), jinak mě nic jiného nenapadá.

Ty jo tak tohle mě nenapadlo :wink: díky zkusím! :idea:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Tak to si me potesil :) tyhle abicka sem si kupoval jako malej.

Kupoval sem i KOMETU a ABC special to je sqela rarita, ale to uz je hodne dlouho tusim v 85" Pribehy maleho boha -super :)))) .

Mozna bych na pude jeste nasel papirovy vydani :)

Odkaz ke komentáři

To Arnie: ABC special (klasika), ještě doma mám uloženy : Letní special 87, Letecý speciál zima 88, Zimní speciál 90: Nebe v plamenech a jeden z mých nejoblíbenějších Letní special 88: na výpravu do ztraceného světa.

Jinak Comixy mě i nadále drželi do té doby co vycházel CREW, teď už je to slabší.. poslední doubou listuji jen v Comixu LOBO.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 2 months later...
Guest Anonymous
...nevite nekdo kde sehnat comixi od Franka Millera (hlavne SIN CITY ale i jiny)

...trosku sem to hledal, ale neuspesne :(

...beru klidne i v anglictine...dikes

Pokud umis pracovat s torrentem tak tady mas torrent na stahnuti complet comixu Sin City :wink:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu