Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Napadlo mě proč nevyužít téhle možnosti a nevložit si jich pár do svých psp pro ukrácení chvíle....Stránky s kompletně přeloženými do CZ najdete zde:

http://www.mangacesky.wz.cz/vypis.php?page=vypis&s=a

Jinak další zdroj obsahuje Asterix, Rychlé šípy atd. zde:

http://comix.septem.cz/

Kdo by věděl o dalších stránkách, tak ať přihodí...

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
No já mám prográmek Zoner Media Explorer 6, kdy si v něm upravuješ velikost obrázku atd. naprosto mi stačí. jinak když to nejde přečíst tak to uprav na větší format a při jednotlivých stránkách to v PSP zvětši lupou a posunuj šipkamy do směrů (dolů), jinak mě nic jiného nenapadá.

Ty jo tak tohle mě nenapadlo :wink: díky zkusím! :idea:

Guest Anonymous
Odesláno

Tak to si me potesil :) tyhle abicka sem si kupoval jako malej.

Kupoval sem i KOMETU a ABC special to je sqela rarita, ale to uz je hodne dlouho tusim v 85" Pribehy maleho boha -super :)))) .

Mozna bych na pude jeste nasel papirovy vydani :)

Odesláno

To Arnie: ABC special (klasika), ještě doma mám uloženy : Letní special 87, Letecý speciál zima 88, Zimní speciál 90: Nebe v plamenech a jeden z mých nejoblíbenějších Letní special 88: na výpravu do ztraceného světa.

Jinak Comixy mě i nadále drželi do té doby co vycházel CREW, teď už je to slabší.. poslední doubou listuji jen v Comixu LOBO.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Guest Anonymous
Odesláno

Dik moc za sajtnu, comixy miluju, zvlast Asterixe, Sipy sem cet kdyz sem byl malej jak divej, mam tu tlustou bychli 8)

Guest Anonymous
Odesláno
...nevite nekdo kde sehnat comixi od Franka Millera (hlavne SIN CITY ale i jiny)

...trosku sem to hledal, ale neuspesne :(

...beru klidne i v anglictine...dikes

Pokud umis pracovat s torrentem tak tady mas torrent na stahnuti complet comixu Sin City :wink:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu