singler Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 nevíte kde sehnat fw 2.71 SE-B3 teď mám fw 2.71 SE-b a potřebuju se-b3 nevíte někdo kde ho sehnat? dík za všechny odpovědi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zack Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 www.psp-hacks.com, pspupdates.qj.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kgsws Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 lol stejně to už je jako sony :D někdo čeka na 3.00 a oni 2.80 2.81 2.82 a vy čekate na SE-C a oni vydavaj SE-B1, SE-B2, SE-B3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 lol stejně to už je jako sony :D někdo čeka na 3.00 a oni 2.80 2.81 2.82 a vy čekate na SE-C a oni vydavaj SE-B1, SE-B2, SE-B3 co je tam vůbec za vylepšení? já jenom vím, že snad v B1 nebo B2 bylo NO-UMD patch.. ale je tam jinak neco noveho?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 az na to ze niekto prida ochranu a novy kodek na prehravanie videa v 3gp ci jak :D a niekto prida NO-UMD MODE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 hmmmmm kámo nechtěl bych mit BRICK to už se nedá opravit... (teda podle mě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 s tim si zadnej brick neudelas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 hmmmmm kámo nechtěl bych mit BRICK to už se nedá opravit... (teda podle mě) Ten muj brick neni zas tak uplnej totalni brick.. Takže snad to není nenavratitelne..:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shobull Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 hmmmmm kámo nechtěl bych mit BRICK to už se nedá opravit... (teda podle mě) Ten muj brick neni zas tak uplnej totalni brick.. Takže snad to není nenavratitelne..:wink: zozen si modchip, by sa to s nim mohlo dat opravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 tema topicu je 2.71se-b3 ne bricknute psp + reseni jak ho opravit ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 hmmmmm kámo nechtěl bych mit BRICK to už se nedá opravit... (teda podle mě) Ten muj brick neni zas tak uplnej totalni brick.. Takže snad to není nenavratitelne..:wink: zozen si modchip, by sa to s nim mohlo dat opravit. :grin: právě mod-chip je můj problém.. mám ho už nainstalovanej, ale zatím nějak nefunguje, takže PSP je zatím cihlovaté, než se to spraví.. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 tema topicu je 2.71se-b3 ne bricknute psp + reseni jak ho opravit ;) pardon.. jenom odpovídam na dotaz.. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
singler
nevíte kde sehnat fw 2.71 SE-B3 teď mám fw 2.71 SE-b a potřebuju se-b3 nevíte někdo kde ho sehnat? dík za všechny odpovědi...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts