Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

tony hawks-underground vs project 8

slim-x

Recommended Posts

tak co lidi jakej dil mate radsi?

undergroun 2 remix:těžká,dlouhá,

project 8:podle mne je lepsi nez underground muzete zde delat triky za rychlejsi cas lepsi grafiku,vice triku,mam 99% hry a zaekl jsem se ve 2 meste s jednim ukolem co jet na zlato nejde!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam rozhodně radši thug 2 remix;) pač mi připada mnohem vic realnej (sice je nerealnej, ale rozhondne vi realnej jak thp8;)) v thp8 na tom skejtu stojí jak kdyby se pokakal a nevypada to vubec hezky. V thug2 sou mnohem lepší mapy (aspon teda pro me) a i ten příbeh je delší. Proste pro me je lepší thug2, ale tak ten thp8 se taky da, ale fakt nic moc... ;):)

Odkaz ke komentáři

Ja mam rozhodně radši thug 2 remix;) pač mi připada mnohem vic realnej (sice je nerealnej, ale rozhondne vi realnej jak thp8;)) v thp8 na tom skejtu stojí jak kdyby se pokakal a nevypada to vubec hezky. V thug2 sou mnohem lepší mapy (aspon teda pro me) a i ten příbeh je delší. Proste pro me je lepší thug2, ale tak ten thp8 se taky da, ale fakt nic moc... ;):)

tak s tim opravdu nesouhlasi uz protoze je tony hawks underground KRESLENE

a project 8 realne8)

Odkaz ke komentáři

Me taky chytl mnohem vic Underground a ten jsem dokonce i otocil jak na pc tak na psp...Project 8 no nvm...proste mu chybi stava!!!...to se obca sstava...

tak to ja fakt nevim rek bych spise ze stava chybi undergroundu

underground rozhodne neni realistejsi nez project 8 doufam ze je vam to jasny protoze na officialni stranc tony hawku pisou ze project 8 po neuspesnem undergroun 2 nastupje se zatim nejrealistejsim postavením

Odkaz ke komentáři

tak to ja fakt nevim rek bych spise ze stava chybi undergroundu

underground rozhodne neni realistejsi nez project 8 doufam ze je vam to jasny protoze na officialni stranc tony hawku pisou ze project 8 po neuspesnem undergroun 2 nastupje se zatim nejrealistejsim postavením

No neuspenej leda tim ze v nem nebylo nic noveho oproti pc verzi ;)...

mozna je realistictejsi provedeni u projectu 8 ale na ukor hratelnosti :)...protoze me teda zrovna dvakrat nebavila ;)...ale jen vec nazoru

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu