slim-x Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 tak co lidi jakej dil mate radsi? undergroun 2 remix:těžká,dlouhá, project 8:podle mne je lepsi nez underground muzete zde delat triky za rychlejsi cas lepsi grafiku,vice triku,mam 99% hry a zaekl jsem se ve 2 meste s jednim ukolem co jet na zlato nejde!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Ja mam rozhodně radši thug 2 remix;) pač mi připada mnohem vic realnej (sice je nerealnej, ale rozhondne vi realnej jak thp8;)) v thp8 na tom skejtu stojí jak kdyby se pokakal a nevypada to vubec hezky. V thug2 sou mnohem lepší mapy (aspon teda pro me) a i ten příbeh je delší. Proste pro me je lepší thug2, ale tak ten thp8 se taky da, ale fakt nic moc... ;):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Únor 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Ja mam rozhodně radši thug 2 remix;) pač mi připada mnohem vic realnej (sice je nerealnej, ale rozhondne vi realnej jak thp8;)) v thp8 na tom skejtu stojí jak kdyby se pokakal a nevypada to vubec hezky. V thug2 sou mnohem lepší mapy (aspon teda pro me) a i ten příbeh je delší. Proste pro me je lepší thug2, ale tak ten thp8 se taky da, ale fakt nic moc... ;):) tak s tim opravdu nesouhlasi uz protoze je tony hawks underground KRESLENE a project 8 realne8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Me taky chytl mnohem vic Underground a ten jsem dokonce i otocil jak na pc tak na psp...Project 8 no nvm...proste mu chybi stava!!!...to se obca sstava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Únor 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Me taky chytl mnohem vic Underground a ten jsem dokonce i otocil jak na pc tak na psp...Project 8 no nvm...proste mu chybi stava!!!...to se obca sstava... tak to ja fakt nevim rek bych spise ze stava chybi undergroundu underground rozhodne neni realistejsi nez project 8 doufam ze je vam to jasny protoze na officialni stranc tony hawku pisou ze project 8 po neuspesnem undergroun 2 nastupje se zatim nejrealistejsim postavením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nytram Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 ja sem pro underground ten je vic streetovější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 me taky vic chytl Underground fakt lepsi mapy a fyzika :) P8 je min realnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Únor 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 divny undergroun ma 3 hlasy project 8 tak 12 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 me bavily oba i kdyz kazdy uplne jiny :) ale hlasoval sem pro project eight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 tak to ja fakt nevim rek bych spise ze stava chybi undergrounduunderground rozhodne neni realistejsi nez project 8 doufam ze je vam to jasny protoze na officialni stranc tony hawku pisou ze project 8 po neuspesnem undergroun 2 nastupje se zatim nejrealistejsim postavením No neuspenej leda tim ze v nem nebylo nic noveho oproti pc verzi ;)... mozna je realistictejsi provedeni u projectu 8 ale na ukor hratelnosti :)...protoze me teda zrovna dvakrat nebavila ;)...ale jen vec nazoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chazyk Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Taky si myslim ze je mnohem lepsi Underground 2 , sice tam neni mozna ta realnost o jakou se snazili v P8 , ale je to zabavne a nevim jak vam,ale mne jde o zabavu hlavne:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.strelba Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Nevyměnil byste THPS nekdo?? pls 775909219:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 project 8 je nejlepsi proste vuubec nema cenu to resit je tam vic triku lepsi grafika a o realnosti nema cenu se baavit kdo jezdi na skate tak mu je jasny ze ty triiky co on tam dava by smrtelnik nikdy nedal project8 rulez!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Mno me pride lepsi teze project 8 akorat ze sjem si moc nevychutnal jak u UNDR 2 Remix tak i u Project 8 videa hudbu atd...:( sem si vzdycky stahnul riple hry.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 každopádně projekt 8....;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strak.r Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 J souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.