panboure Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 prosim poradte mi kde stahovat hry na xbox360 ale aby na 100% fungovaly protoze kdyz nejaky stahnu pres torrent tak jedou a nekdy ne postup pri vipalovani delam porad stejny a xbox ma flesh dik za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 knoppdaniel Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Ja tedy take stahuji pres torrent a problem nemam pokud si pohlidam spravnou verzi hry a cestu v souboru *.dvd .Navic přímo na torrentech mas forum kde se dozvis jestli hra jede nebo nejede popř. co je potřeba změnit nebo nastavit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 špatná sekce, podle mě ani nevíš že máš stahovat Pal hry nebo RF, beztak v tom máš problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 špatná sekce, podle mě ani nevíš že máš stahovat Pal hry nebo RF, beztak v tom máš problém jj mel by sis precist sekci pro zacatecniky..ale kdyz uz tak ses asi preklepl..v X360 se nevyznam ale co je RF?:) ja myslim ze to ma byt FR(free region).:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 jj mel by sis precist sekci pro zacatecniky..ale kdyz uz tak ses asi preklepl..v X360 se nevyznam ale co je RF?:) ja myslim ze to ma byt FR(free region).:psp:to je to samý,většinou se to píše Region Free Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stoupa88 Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 pokud mas rozumnej net tak se regni treba na xboxsky tam se da celkem lehce dostat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dirtyskunk Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 pokud mas rozumnej net tak se regni treba na xboxsky tam se da celkem lehce dostat... na Xbox sky sou deaktivovaný registrace :( co jinýho navrhuješ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Ja stahuju na strance http://www.gamestorrents.com/ torrenty jsou tam vzdy funkcni a hry jdou na 100% akorat je stranka pozde vecer vetsinou pretizena takze nekdy nejde ale pres den se mi to jeste nestalo a mas tam hry jak na pc xbox360 ps2 psp a stahuji se dost rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 co treba hledat.. na google dej vyhledat napr. "Gears XBOX360 rapidshare" nebo megaupload a najdes takovejch for.. kde toho je mraky... ze potom budes chodit jenom tam... nebo http://consolemaniak.com/ http://www.xbox360iso.com/ atd atd... taham jedine rapidshare nebo megaupload Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
panboure
prosim poradte mi kde stahovat hry na xbox360 ale aby na 100% fungovaly protoze kdyz nejaky stahnu pres torrent tak jedou a nekdy ne postup pri vipalovani delam porad stejny a xbox ma flesh dik za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts