univ Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 u psx hry Abe´s exoddus me moje psp zacne nekdy piskat...kdyz zmacknu HOME a hra se dostane do pausy tak piskani prestane....u jine hry se mi to jeste nikdy nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 piska tehdy kdyz je v nabijecce ... teda aspon to moje :D slysel jsem ze ty novejsi verze s tim uz nemaji problem reseni je jednoduche : piska display takze staci zvetsit jas a prestane :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzy Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Čus... Mám stejnej problém, ale když změním jas, tak je to O.K. ZUZY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 co ja vim nijak to opravit nejde proste zvyste jas a je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Ale on to tak nemyslí, pokud hraješ hru z Psx, tak emulator od sony není ten nejlepší zatím a některé hry na něm jdou špatně, mě třeba u C-12 dělalo to stejny. Aspon doufám, že jsem to pochopil dobře, on nemyslí nabíječku podle mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 univ Odesláno Únor 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 andre ma pravdu...me to nepiska pri nabijeni....jinak mam slimaka a ten nepiska pri nabijeni....dela to ta psx hra ale jen nekdy a v nekterych pasazich tak sem se chtel zeptat jestli to je nejaka zavada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 andre ma pravdu...me to nepiska pri nabijeni....jinak mam slimaka a ten nepiska pri nabijeni....dela to ta psx hra ale jen nekdy a v nekterych pasazichtak sem se chtel zeptat jestli to je nejaka zavada ja osobne jsem to nezazil ale jak to popisujes tak to bude softwerova zavada hry tim padem nebude ohrozeno PSP jako pristroj pokud jsi se ptal na toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
univ
u psx hry Abe´s exoddus me moje psp zacne nekdy piskat...kdyz zmacknu HOME a hra se dostane do pausy tak piskani prestane....u jine hry se mi to jeste nikdy nestalo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts