pervert Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Měl jsem psp na nabíječce bez baterky a spadlo mi a vyplo se. Teď nejde zapnout. Teda zapne se ae jen svítí zeleně power. Když ho chci vypnout tak musím power dlouho držet. Co s tím? Firmware jsem zatím přehrát nezkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 žeby rozbitý display ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pervert Odesláno Únor 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 to ne, já jsem se zkoušel poslepu připojit k pc a nic. Navíc by podle mě jelo alespoň podsvícení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 100% to není brick...bude chyba v HW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TRESS Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Noo.. ved aj pri bricku by ti isiel displey... to bude hardwerove poskodenie... bricknes iba upravou FW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pervert Odesláno Únor 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 no já si to myslel, jsem se ptal spíš pro jistotu. Nevíte teda čím by to mohlo být, myslím co se často ulomí nebo tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 no já si to myslel, jsem se ptal spíš pro jistotu. Nevíte teda čím by to mohlo být, myslím co se často ulomí nebo tak reklamuj :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pervert Odesláno Únor 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 asi bych měl nahrát zpatkz originální fm, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 asi bych měl nahrát zpatkz originální fm, že no je to lepší...ale nejlepší by bylo hodit zalohu nand(které je eště s originálním FW,před první flashem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 tak si prehraj FW a dej nam vedet jesli ti to jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pervert
Měl jsem psp na nabíječce bez baterky a spadlo mi a vyplo se. Teď nejde zapnout. Teda zapne se ae jen svítí zeleně power. Když ho chci vypnout tak musím power dlouho držet. Co s tím?
Firmware jsem zatím přehrát nezkoušel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts