shadow.wizard Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2009 ^^ To v B: BC nemozes robit :) Bohuzial... Citovat
jedy Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2009 Jen se zeptám, v PS3 verzi jsou taky Achievmenty? Jsem myslel jen v Xbox verzi Citovat
marek_2080 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2009 Jen se zeptám, v PS3 verzi jsou taky Achievmenty? Jsem myslel jen v Xbox verzi V PS3 verzi jsou trofeje... Citovat
ice26 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2009 Ahojky, chtěl bych se zeptat pořídil sem si PS3 a k tomu hru Battlefield: Bad Company a při hraní online mi někdy hra uplně zamrzne a pomůže jen tvrdý restart PS3ky. Nevím co stím, jestli je chyba v PS3 nebo ve hře a nebo jsou problemy se servery na který se připojuji. Prosím poraďte díky Citovat
rybak.d Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2009 To že Battlefield Bad Company občas zamrzne se občas stává.... mě to dělá ale jen velmi málo... Citovat
tomas-fish-cz Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2009 mne by zajimako jak odblokovat i zbyle3 zbrane v poslednim radku na inlinu,no a proc kdyz dam sipku nahoru se uploaduje screanshot?diky za info Citovat
ice26 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2009 Zdárec hoši, mám hru Battlrfield: Bad Company chtěl sem se zeptat jak odemknu zbran F2000. Na veteranech sem zaregistrovanej ale zbran se me neodemkla. Tak jestli nekdo ví jak na to, prosím poradte:cry: Citovat
ice26 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 tak už sem na to přišel stahnul sem si do kompa demo battlefield 2142 a vytvořil sem si tam učet a ten pak propojil na veteránech a F2000 byla odblokována.:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::psp: Citovat
Primátor3 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Odesláno Září 18, 2009 tak sem si to poridil a je to vazne skvely :) strasne se mi libej ty moznosti jak udelat misi Citovat
Vandretti Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 Zdravim vsechny, poridil jsem si tuhle hru teprve ted a hrani na Dualshocku 3 mi moc nejde. Hral jsem Battlefield 2 na PC s klavesnici a mysi a celkem jsem se chytal,ale tady spise chytam kulky do hlavy ja :) . Mam PS3 kratce a potrebuji poradit co mam koupit za klavesnici a mys, abych tim mohl nahradit Dualshock 3 a hrat to vlastne jak na PC. Diky za rady :) Citovat
bezejmena Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 chce to jen trochu cviku a pak jim to budeš oplácet ;) btw. na Xzone je předobjednávková akce druhého dílu - limitovaná edice za cenu klasické Citovat
huhla Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 Zdravim vsechny, poridil jsem si tuhle hru teprve ted a hrani na Dualshocku 3 mi moc nejde. Hral jsem Battlefield 2 na PC s klavesnici a mysi a celkem jsem se chytal,ale tady spise chytam kulky do hlavy ja :) . Mam PS3 kratce a potrebuji poradit co mam koupit za klavesnici a mys, abych tim mohl nahradit Dualshock 3 a hrat to vlastne jak na PC. Diky za rady :) Bohužel klávesnici asi nepořídíš, musel by jsi k tomu koupit docela nákladný převodník nebo FragFX controler. Ja ji mam uz rok a dostavam na frak porad :lol: ale baví me to. Citovat
Vandretti Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 No mozna bych do toho prevodniku i sel. To pak muzu pouzit jakoukoliv klavesnici a mys ? Jak se ten prevodnik jmenuje a kde bych ho sehnal ? Diky. Citovat
huhla Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 Prodávaj to na playcentru akorát jim nejak nefungují stránky. Pro představu http://console-forum.net/showthread.php?t=40910 http://www.playcentrum.cz/xfps-rate-up-adapter-ps3-493201.htm Citovat
Vandretti Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 Prodávaj to na playcentru akorát jim nejak nefungují stránky.Pro představu http://console-forum.net/showthread.php?t=40910 http://www.playcentrum.cz/xfps-rate-up-adapter-ps3-493201.htm Diky za info, ale cetl jsem tam ,ze to nefunguje s laserovou mysi. Tak prikoupim optiku a ta by mohla frcet normalne ne ? Citovat
petr1468621165 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2011 Ahoj hrajete tady někdo tuhle hru? Scháním někoho na vzájemnou pomoc s trofejemi :D Citovat
Yarda11 Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2012 Ahoj, shanim jeste tak 3 lidi na vzajemnou pomoc udelat nekolik awards. Kdo ma zajem piste. Diky. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.