Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

3d modelovani

AngerCZ

Recommended Posts

Tak jsem vytvořil tento topic (na vyzvu jednoho clena tady z fora, sice trochu pozdeji ale prece :) ), aby jsme se mohli podelit o sceny vytvořené v programech jako jsou 3ds max, cinema 4d atd... Kdyztak kritizujte... Jen do mne :) Ale upozornuju vas, ze jsem uplnej zacatecnik tak nemuzete cekat zazraky... Scena v priloze jeste z velike casti neni dodelana a jsou tam chby, kterych jsem si vsimnul az po vyrenderovani :( S VRayem se teprve seznamuji.Mel jsem vymodelovaneho talbota, MZ veterana, ale tata formatoval na notasu HDD, takze tak,no... Mam jen tohle :( Tak doufam, ze sem nekdo hodi neco svyho.. PEACE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fiiha dobra prace ...

jenom jsem cekal na to az sem neco hodis :D vazne velmi dobra prace ...

bohuzel velkou cast mych vytvoru taky spapalo formatovani :( ale neco by se naslo ... mmtik :D

nic moc teda ale asi se tomu zas zacnu venovat ... :) ted jsem si zrovna instalnul cinemu a hromadu pluginu :D :D takze jen tak :D

ale jsem zvedavy jestli tady nekdo neco takoveho taky dela ...

jinak anger jsem zvedavy jak se pripravujes na modelovani ... delas si nejake nakresy na papir nebo fotis neco neco a pak to podle toho delas nebo jak ? :)

Edit : muzete mi to nekdo presunout do sekce pc ??

Odkaz ke komentáři

ty vole tak tohle je fakt husta prace. chvili jsem zkousel pracovat v cineme. delal jsem jen takovy abstraktni vytvory jako treba ohnivou kouli, nebo popelník. a taky sem udělal video kdeje muj nick a přejíždí přez něj světlo ael něco takhgle excelentího ybch asi nezvlád :D jinak cinemu 4D mám R10 si tam furt přehazuju engl a cz jazyk kvul itotorialum. pluginy tam snad nemam zadny. mam verzi s Advanced Render, Dynamics, Hair, MOCCA, MoGraph, Sketch & Toon a Thinking Particles

Odkaz ke komentáři

hoj .. já modeluju ve škole v Inventoru a doma v Rhinoceros .. a taky někdy v 3D studio Max ale to opravdu jen že si tak jen hraju a zkoušim tam různý funkce ... jinak tedka hlavně v Inventoru ve škole .. doma nemám tolik času ...ps: něaký svoje věci sem hodim až najdu rendery a až se mi bude chtít :)

Odkaz ke komentáři

Ty jo-dost husty...skoda ze modelovat neumim.....jakej modelovaci program byste mi jako uplnymu zacatecnikovi doporucili?

Odporucam ti na zaciatok blender a potom 3ds max. Blender je freeware ale ma vela funkcii platenych programov, daju sa v nom aj robit hry. Aj ja som s nim robil a teraz robim v 3ds maxe.

Odkaz ke komentáři

Ty jo-dost husty...skoda ze modelovat neumim.....jakej modelovaci program byste mi jako uplnymu zacatecnikovi doporucili?

ja zas doporucuji cinemu ... zda se mi prehlednejsi nez max ... pro zacatecniky idealni. Je to krasny prehledny program. :)

anebo ten blender ...

Odkaz ke komentáři

Tak diky vsem za ohlasy... To jsem fakt necekal...Diky.. Jinak vsechno co jste sem dali, je fajn... Jinak nacrtky, ani fotky si nedelam... Vsechno z pameti... Ale to auto a motorku, jsem delal pres blueprint. Ja se pokousim modelovat v maxu, zkousel Cinemu a Rhinoceros ale nejvice mi vyhovuje max... Jeste jsem nesel kruzitko, to jsem modeloval drive, bez Vray, zabralo to zhruba hodku.... :)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

arcane pohodove videjko ... ale chtelo by to zakomponovat i teplejsi svetla ... slebinke cervene a zlute ... nalevo a napravo od kamery. Ale vazne slabinke svetylko ...

jinak to kruzitko je docela fajn ... ale chtelo by to jinde zdroj svetla a trosku stmavnit ... ale musim smekat ... mas to perfektne vymodelovane to se musi uznat

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Tak po dlouhe době jsem zacal delat neco v 3ds maxu. Nudim se, jsem porad doma, tak jsem se pustil do HMMWV. Je to rozdělaný, nema textury, vnitrek neni dodelanej, detajly na kapote, kolech,podvozek a mozna bde i vez. Neni tady nekdo kdo tomu rozumi a mohl by mi poradit? Diks

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu