MArval Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Co k tomu budem potrebovat : 1. 2.71 Customizer pribalen dole 2.naky ty gamebooty a fonty pribaleny take dole Postup: 1.NAhrajte vas vybranny gameboot(napr. popslash3splash.pmf) do rootu karty a prejmenujete ho na gameboot.pmf 2 Spustte customizer a objevy se vam tam modra obrazovka 3.Pro zmenu gameboot kliknete na Copy gameboot from ms0:/..... (je to hned to druhy) nebo: Pro zmenu fontu(pisma) kliknete na copy font from ms0:/...... nebo: pro zmenu bootsoundy nahrajte opening_plugin.rco na root pak to samy 4.Tak a je to vse:-) PS:Takovej ten krvavej gameboot je taky v tom packu a jmenuje se:popslash3splash.pmf Tak uz dorazily bootsoundy tady je mate: http://psp.console-tribe.com/downloads.php?action=file&id=1652 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 takze super konecne nakej normani navod,kde si muzu zmenit gamebooty na 2.71se-b ..diky super prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 kdyz mas 2.71 se-b tak muzes pouzit i x flash ... ktery je podle me lepsi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 radsej pouzivajte X-Flash ...je bezpecnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 muzu tam dat 516 kb gameboot ? stane se neco ? nekde sem videl ze max je 500kb....pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 je tohle bezpečný nebo riskuju bricknutí PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 1.NAhrajte vas vybranny gameboot(napr. popslash3splash.pmf) do rootu karty a prejmenujete ho na gameboot.pmf 2 Spustte customizer a objevy se vam tam modra obrazovka 3.Pro zmenu gameboot kliknete na Copy gameboot from ms0:/..... (je to hned to druhy) nebo: Pro zmenu fontu(pisma) kliknete na copy font from ms0:/...... jak tohle myslí kam to mám nahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 muzu tam dat 516 kb gameboot ? stane se neco ? nekde sem videl ze max je 500kb....pls poradte ja sem tam nahraval i video ktery melo 640kb a slo to v poho, ale musis pouzit 2.71 customizer protoze x flash ti povoli max. 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 sakra poraďte co mám vytvořit za složku abych to tam nahrál kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 zadnou slozku vytvaret nemusis proste nahraj soubor gameboot.pmf rovnou na kartu tot vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 zadnou slozku vytvaret nemusis proste nahraj soubor gameboot.pmf rovnou na kartu tot vsemno tohle jsem chtěl sylšet děkuju ti moc za pomoc :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 muzu tam dat 516 kb gameboot ? stane se neco ? nekde sem videl ze max je 500kb....pls poradte ja sem tam nahraval i video ktery melo 640kb a slo to v poho, ale musis pouzit 2.71 customizer protoze x flash ti povoli max. 500 pls ještě něco o jaký videa jde kde je stáhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 du dotoho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 mno tak vy jste králové ten krvavej je fakt brutální díky ti moc za tenhle návod a můžu tam změnit i to pozadí písmo jsem udělal a ještě by mě toho zajímalo víc ozvěte se mi na ICQ 209-230-195 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 jen škoda že se to ukazuje pouze ve FW 1.50 a ne v 2.71 pač tam jsem skoro pořád jenom když chci pustit jinej homebrew tak se přepnu z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 jen škoda že se to ukazuje pouze ve FW 1.50 a ne v 2.71 pač tam jsem skoro pořád jenom když chci pustit jinej homebrew tak se přepnu z5 tak si nainstaluj 2.71 SE :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 to ne ale ještě by mě zajímalo jak změnim to pozadí kde se to dá stáhnout třeba jak to měl v tom videu na youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 takze je to parada..proste fw 2.71 s gamebootama a fontama..super program zadnej probme sem snim nemel..sorry ale nechapu jak nekdo muze mit fw 1.5 :D dDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 takze je to parada..proste fw 2.71 s gamebootama a fontama..super program zadnej probme sem snim nemel..sorry ale nechapu jak nekdo muze mit fw 1.5 :D dDDDD mám firmware 1.50 s devhookem a custom firmware a chtěl bych se zeptat jak změnim to menu celý to topmenu_plugin kde to stáhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 tak to netusim :D taky bych si chtel pomenit menu =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 teď něco stahuju doufám že to tam bude jinak je to super mít změněný písmo a gameboot ten krvavej je fakt hsutej doporuč nějakej painkillere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 TAk co kluci jak se vam libi navod vse de?dekuju za spolupraci sir geralt On mi dal napad ataky me to naucil...a pouzivejte ten customizer je jednodussi!ale pres xflash to vrati zpet:-) S pozdravem MArval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 PS:kdyz nekdo objevi tu zmenu,menu tak at mi to posle na icq nebona PM ja to pridam do navodu:-) Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 hmmm šlo mi to všechno než jsem něco posral bricknul jsem PSP nepusti devhook nic ani upgrade chci něco pustit a kousne se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Dej restoredefaul settings.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.