Lost Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Medal of Honor GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories Need For Speed Carbon Own the City SOCOM Fireteam Bravo Tony Hawks Project 8 Tony Hawks Underground 2 Remix Chtěl bych si kopit nějakou s těchto her mohl bys ty my někdo nějakou doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 1) Vice City 2) Socom 2 3) MoH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Satharoth Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Medal of Honor, ak planujes hrat po nete...inac z tychto hier Ti JA doporucujem len obe GTAcka, nic ine z tvojho zoznamu by som si nekupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sir Geralt Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 urcite SOCOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 VCS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 tony 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 1. NFS:C 2. MoH 3. THP 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 gta vice city medal of honor bych nekupoval...je straaasne kratky :( jinak je to velmi dobra gameska, ale chybi tam neco jako pribeh, proste jen dostanes misi splnis konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Určitě doporučuju GTA:VCS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 ja nevim ale podle me jsou nejlepsi ty co sem tam napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonnyz Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Vzal bych kterýkoliv GTA. Jsem velký fanda celé série jak na PC tak na PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Vzal bych kterýkoliv GTA. Jsem velký fanda celé série jak na PC tak na PSP.jj gta zvlast tohle vice city stories je uplne super gameska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonnyz Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Vzal bych kterýkoliv GTA. Jsem velký fanda celé série jak na PC tak na PSP.jj gta zvlast tohle vice city stories je uplne super gameska JJ to je teda pecka. Už se nemůžu dočkat na Vánoce až dostanu PSP. Zatím jsem VCS hrál jen u kámoše. Už jsem si myslel, že mu budu muset to PSP vzít. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lost
Medal of Honor
GTA Vice City Stories
GTA Liberty City Stories
Need For Speed Carbon Own the City
SOCOM Fireteam Bravo
Tony Hawks Project 8
Tony Hawks Underground 2 Remix
Chtěl bych si kopit nějakou s těchto her mohl bys ty my někdo nějakou doporučit.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts