annie Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Ahojky mám dotaz stáhla jsem si hru Loco roco z gamestorrents a je zabalená(win rar).Nikde nevidim soubor ISO nebo CSO.Nevim jak to mám spustit a dostat do psp.Používám Devhook 0.45,fw 1.50.Prosim poradte :cry: :cry: :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dj.speedy Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 rozbal to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masta Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 jaky to je format? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 musis ho otevrit v winraru. Stahni ho zde http://www.download.com/3001-2250_4-10583567.html jo a nejak me udivuje ze umis tahat z torrentu a nevis jak odbalit rarko ... ale nic proti edit : aha spatne sem si to precetl ... ale i tak skus novou verzi raru mozna to pojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Cokoli je zabaleny musis rozbalit, jako na Vanoce, taky kazdej darek rozbalis ne? :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masta Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Cokoli je zabaleny musis rozbalit, jako na Vanoce, taky kazdej darek rozbalis ne? :wink: az na ponozky :( ty se sice musej rozbalit, ale nepotesej :D :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dj.speedy Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Cokoli je zabaleny musis rozbalit, jako na Vanoce, taky kazdej darek rozbalis ne? :wink: az na ponozky :( ty se sice musej rozbalit, ale nepotesej :D :lol: no to teda ne a ještě když smrděj :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 annie Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Rozbalila jsem to v tom winraru a objevily se mi složky USDIR,SYSDIR a ještě nějaký AT3,SFO a PMF.Vůbec nevim co s tim :(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Tak to vypada ze budes potrebovat UMD gen a vtom z toho to iso udelat sama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Tady je ten umd gen,je skoro dole na strance ve clanku o Gta. http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Ted uz jen staci otevrit ten umd gen , dat novou kompilaci,do okna pretahnout vsechny ty soubory o kterych si psala ze mas a ulozit jako iso. :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dj.speedy Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 nebo power iso a udelat image Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Satharoth Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 a mozno to bolo iso, len Ty si ho rozbalila ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 jj,zkus nazev toho souboru prejmenovat na *.iso treba v totalcommanderu :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Glaedrrr Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 nebo si to stahni ode me :) http://up-file.com/download/fe2d10969382/Loco-Roco.rar.html staci jednou rozbalit dat do psp a jeto :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 lol jak to stahnout z toho odkazu nikde tam neni dawnload :idea: :?: :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dj.speedy Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 lol jak to stahnout z toho odkazu nikde tam neni dawnload :idea: :?: :!: co takhle dát "This is your link to file ,Unlimited speed for all" a potom "click here to download" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 nevidim to nikde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 najednou kdyz se tu objevi holka tak se vsichni snazi pomoct ... kdyby to byl nejaky kluk tak byste ho poslali do ... topicu pro zacatecniky :lol: edit : napis vidim ale nic klikat nejde :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 njn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dj.speedy Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 je to pod velkym napisem The best sites about stock.jinak klikni na nej a o kousek niz se objevi to "click here ....." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Taky sem se chtel vydavat za holku kdyz mi nikdo nechtel pomoct, nakonec sem problem vyresil jako chlap :lol: :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 dejte té slečně nekdo topic pro zacatecniky =) diky nechce se mi hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 pod tim mam ten napis a pod nim mam jen Get over 1000 smiles....Works with Yahoo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Glaedrrr Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 na up-file je to pokazdy jiny nehapu proc :( skus chvilku pockat a dole nad tabulkou mas dowland link a pod tim click here to start download :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 povedlo se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
annie
Ahojky mám dotaz stáhla jsem si hru Loco roco z gamestorrents a je zabalená(win rar).Nikde nevidim soubor ISO nebo CSO.Nevim jak to mám spustit a dostat do psp.Používám Devhook 0.45,fw 1.50.Prosim poradte :cry: :cry: :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts