cicko8 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Jak zistim ze mi ide psp na 333MHz dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 pri emulovanym fw (DH) zmackni home + L a vpravo dole by ti to melo napsat na jakej takt ti to jede momentalne..Jinak to asi zjistit nejde. Normalne to beha 222/111. Kdyz to pres nejakou HB taktnes na 333mhz tak to poznas v nejaky narocnejsi hre...hodne je to poznat v gta lcs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Nijak :lol: . Ne vážně, aby se neřeklo, že jsme na nováčky zlý :P: :D. Takže jestli máš FW 2.81 (jestli si správně pamatuju), tak ne něj bohužel 333MHz nedostaneš (zatím). Jde to pouze přes aplikaci Devhook (kterou ale na tomto FW taky nespustíš) stisknutím kombinace HOME+SELECT, nebo na FW 2.71 SE-B s overclock modulem (nezkoušel jsem). V každém případě na Tvém FW se smiř se základním taktem, já na 333MHz taky nehraju a nijak mi to neubližuje. Grafika se tím nikdy nezlepší, jen může hru urychlit v případě, že se vývojáři neobtěžovali nějakou optimalizací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 pri emulovanym fw (DH) zmackni home + L a vpravo dole by ti to melo napsat na jakej takt ti to jede momentalne..Jinak to asi zjistit nejde. Normalne to beha 222/111. Kdyz to pres nejakou HB taktnes na 333mhz tak to poznas v nejaky narocnejsi hre...hodne je to poznat v gta lcs Jestli si pamatuju, tak on má FW 2.81 viz. http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5637&highlight= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timo Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 nee..ne jen prez DH..mam na to HB..overclocking setup nebo nak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 Já teda 333 mhz využívám často. Lehko se zvyká na tu vyšší plynulost. Na CSO je to pomalu nutnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 jde to nějak trvale zvíšit na 333/166 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timo Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 jde to nějak trvale zvíšit na 333/166 ? ten OC setup ti to zvedne natrvalo(prepise to flash)..ale muzes to zase spatky srazit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.