Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

333MHz na psp

cicko8

Recommended Posts

pri emulovanym fw (DH) zmackni home + L a vpravo dole by ti to melo napsat na jakej takt ti to jede momentalne..Jinak to asi zjistit nejde. Normalne to beha 222/111. Kdyz to pres nejakou HB taktnes na 333mhz tak to poznas v nejaky narocnejsi hre...hodne je to poznat v gta lcs

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nijak :lol: . Ne vážně, aby se neřeklo, že jsme na nováčky zlý :P: :D. Takže jestli máš FW 2.81 (jestli si správně pamatuju), tak ne něj bohužel 333MHz nedostaneš (zatím). Jde to pouze přes aplikaci Devhook (kterou ale na tomto FW taky nespustíš) stisknutím kombinace HOME+SELECT, nebo na FW 2.71 SE-B s overclock modulem (nezkoušel jsem).

V každém případě na Tvém FW se smiř se základním taktem, já na 333MHz taky nehraju a nijak mi to neubližuje. Grafika se tím nikdy nezlepší, jen může hru urychlit v případě, že se vývojáři neobtěžovali nějakou optimalizací.

Odkaz ke komentáři

pri emulovanym fw (DH) zmackni home + L a vpravo dole by ti to melo napsat na jakej takt ti to jede momentalne..Jinak to asi zjistit nejde. Normalne to beha 222/111. Kdyz to pres nejakou HB taktnes na 333mhz tak to poznas v nejaky narocnejsi hre...hodne je to poznat v gta lcs

Jestli si pamatuju, tak on má FW 2.81 viz. http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5637&highlight=

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu