DogDollar- Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Ahoj, mám takovej špatnej dotaz asi..Dejme tomu že mám Xbox360 a udělám si nebo si nechám udělat Flash a něak prostě nepujde Xbox.. Je možné nebo je něaký krám kde dělají třeba servis že by ho opravily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetXboxercz Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Kamaráde, myslíš že by ho Microsoft nechal opravovat každýho obšousta? Opravil lze pouze oficiálně, buď tam nahraješ origo firemware nebo ho tam pošleš tak jak je ale zacvakáš to ty (jestli ti ho nezabaví) Každopádně jinak to nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Únor 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 To mi chceš jako říct že mi můžou Xko jen tak ze zábavi zabavit ? NEní to trochu divný?Jo jasně já si to klídně zacvakám ale tohle mi příjde opravdu divný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 když si seženeš novou plombu přehraješ fw na officialní a nebudeš mít ban na live tak by to neměly poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Únor 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Noová Plomba? Co to je pls..? A ban na Xko mi asi nedají pač mám jenom 2 hry a něak mě to tam nebaví.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 expertos Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Zabavit ho muzou kdyz je to vlastne proti microsoftu...proste to je neco jako nelegalni =)) takze podlemne divne posilat to eventualne k microsoftu. :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wolfboy Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 http://www.hrejte.cz skuz to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Noová Plomba? Co to je pls..? A ban na Xko mi asi nedají pač mám jenom 2 hry a něak mě to tam nebaví.. to je taková ochráná známka která nesmí byt porušená je pod předním krytem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Ano, opravujou ho i flashlej na www.wisoft.sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Únor 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 http://www.hrejte.czskuz to Tak to jsem opravdu nepohopil k čemu mi to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Ahoj, mám takovej špatnej dotaz asi..Dejme tomu že mám Xbox360 a udělám si nebo si nechám udělat Flash a něak prostě nepujde Xbox..Je možné nebo je něaký krám kde dělají třeba servis že by ho opravily? V Praze minimálně 3 servisy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Únor 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 V Praze minimálně 3 servisy. Takže , pokud by mi něco bylo s Xkem a měl bych flash tak to nemusím tedy dávat do Microsoftu ?Ale třeba do té Prahy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DogDollar-
Ahoj, mám takovej špatnej dotaz asi..Dejme tomu že mám Xbox360 a udělám si nebo si nechám udělat Flash a něak prostě nepujde Xbox..
Je možné nebo je něaký krám kde dělají třeba servis že by ho opravily?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts