KillSplit Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 přemejšlim,že bych si pořídil tudle brašnu na Wii http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=12459 zajímalo by mne jestli jí někdo máte a jak jste nebo nejste s ní spokojení.Hlavně by mne zajímalo jak se to do toho dává jestli dobře nebo jestli je to náký moc složitý :cheesygrin: předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Je to zbytecna investice, kdyz sem mel wiicko, tak sem si ji chtel koupit, ale kdyz mi ji ukazoval na prodejne, tak se mi prestala libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 zbytecne alespon promne protoze jsem s wiickem pred tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.