Marchelino Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Zdar lidi instaloval sem si Custom firmware 2.71 a ted kdyz ho mam nainstalovany a chci najed do Memory stick v GAME tak se mio to sekne newim proc vsechno sem udelal podle navodu na pspzone.sk pls. poradte bojim se ze se to nejak posr*lo :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Tak sem dal RECOVERY a vratil sem si to na 1.5 pak sem to znovu dal na 2.71 custom fw. updatoval sem to na SE-B a zas se mi to sekne kdyz chci najed do GAME MS :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 pro zacateniky bod 1. dole nebo to jde vyresit jeste jinak, ale tohle mi prijde nejjednodusi, radsi to nedelej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 vytvor zlozku ISO v roote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 citaj FAQ! "1. Vždy keď vojdem do GAME/MEMORY STICK, moje PSP zamrzne, čo mám robiť ? 1. Zapojte svoje PSP do PC 2. V roote svojho MS vytvorte zložku ISO 3. V zložke GAME vytvorte podadresár GAME271 4. Odpojte PSP od PC a natvrdo vypnite PSP 5. Pri opätovnom zapínaní držte R 6. Choďte do Configuration, zvoľte "Game folder homebrew" a stlačte (X) (objaví sa "currently: 1.50 Kernel") 7. Hotovo, back a exit. Odteraz dávajte svoje 1.50 HB do zložky GAME a 2.71 HB do zložky GAME271" - z PSPZONE:SK !lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 citaj FAQ!"1. Vždy keď vojdem do GAME/MEMORY STICK, moje PSP zamrzne, čo mám robiť ? 1. Zapojte svoje PSP do PC 2. V roote svojho MS vytvorte zložku ISO 3. V zložke GAME vytvorte podadresár GAME271 4. Odpojte PSP od PC a natvrdo vypnite PSP 5. Pri opätovnom zapínaní držte R 6. Choďte do Configuration, zvoľte "Game folder homebrew" a stlačte (X) (objaví sa "currently: 1.50 Kernel") 7. Hotovo, back a exit. Odteraz dávajte svoje 1.50 HB do zložky GAME a 2.71 HB do zložky GAME271" - z PSPZONE:SK !lama uz je to ok a na pspzone.sk sem se ridil navodem v novinkach a nebylo nic o tom ze bych mel vytvorit slozku iso jinak to zamrzne tak sem se lek ze doslo k chybe pri instalaci a FAQ me vazne nenapadlo to sorry ale nesedim u pocitace od rana do vecera abych vedel vsechno jako nekteri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Jako trea ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 treba :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 citaj FAQ!"1. Vždy keď vojdem do GAME/MEMORY STICK, moje PSP zamrzne, čo mám robiť ? 1. Zapojte svoje PSP do PC 2. V roote svojho MS vytvorte zložku ISO 3. V zložke GAME vytvorte podadresár GAME271 4. Odpojte PSP od PC a natvrdo vypnite PSP 5. Pri opätovnom zapínaní držte R 6. Choďte do Configuration, zvoľte "Game folder homebrew" a stlačte (X) (objaví sa "currently: 1.50 Kernel") 7. Hotovo, back a exit. Odteraz dávajte svoje 1.50 HB do zložky GAME a 2.71 HB do zložky GAME271" - z PSPZONE:SK !lama uz je to ok a na pspzone.sk sem se ridil navodem v novinkach a nebylo nic o tom ze bych mel vytvorit slozku iso jinak to zamrzne tak sem se lek ze doslo k chybe pri instalaci a FAQ me vazne nenapadlo to sorry ale nesedim u pocitace od rana do vecera abych vedel vsechno jako nekteri... v clankoch najdes podrobnejsi navod s FAQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 citaj FAQ!"1. Vždy keď vojdem do GAME/MEMORY STICK, moje PSP zamrzne, čo mám robiť ? 1. Zapojte svoje PSP do PC 2. V roote svojho MS vytvorte zložku ISO 3. V zložke GAME vytvorte podadresár GAME271 4. Odpojte PSP od PC a natvrdo vypnite PSP 5. Pri opätovnom zapínaní držte R 6. Choďte do Configuration, zvoľte "Game folder homebrew" a stlačte (X) (objaví sa "currently: 1.50 Kernel") 7. Hotovo, back a exit. Odteraz dávajte svoje 1.50 HB do zložky GAME a 2.71 HB do zložky GAME271" - z PSPZONE:SK !lama uz je to ok a na pspzone.sk sem se ridil navodem v novinkach a nebylo nic o tom ze bych mel vytvorit slozku iso jinak to zamrzne tak sem se lek ze doslo k chybe pri instalaci a FAQ me vazne nenapadlo to sorry ale nesedim u pocitace od rana do vecera abych vedel vsechno jako nekteri... v clankoch najdes podrobnejsi navod s FAQ jj ted uz to wim ale mel bych jeste jednu otazku nejde mi ten devhook pro 2.71 SE vzdycky se mi sekne at hledam jak hledam ve faq sem to nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 ten co ma 160KB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 ten co ma 160KB? Asi jo byl v tom fullpacku chci zkusit ten cheat device pro VCS a nejde mi to spustit pres ten devhook nakopiroval sem to tam pres ten instalater ale stejne to nejde tak newim :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 hmm... zlozku "dh" musis mat v roote a zlozku "DH_ENG" (myslim ze to je dh_eng) musi byt v zlozke pre 2.71 Homebrew....mam presne ten isty a fici ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 jj spatne sem to napsal me jede ten devhook ale kdyz peres nej chci zpustit nejakou hru tak naskoci cerna obrazovka a pak se psp vypne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 tak to potom nechapem v com je problem o_O zvlastne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Uz je to ok sem sformatoval kartu a jede to divny ale hlavne ze to de:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.