JanisXP Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 V naší rodině se právě rozhoduje kam se pojede na dovolenou a sestra mě právě láme abychom jeli do Egypta , jenže mě se tam moc nechce , protože jediný co jsem pochytil od lidí kteří tam byli , že dostali sračku a všude se jim nějací chudí egyptane snazili neco prodat ... Tak sem pls kdyžtak napište své zážitky a zkušenosti z Egypta ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Byl jsem tam Asi 2 roky zpatky o jarnich prazdninach na relax uprostřed roku a vyborne...Znama sračka žadna, teploty do 30stupnu což mi odpovida(v letě bych tam nejel takove horko nemusim) No a když jdeš kolem obchodu tak tě klidně zastavi a začnou si s tebou povidat a bezpečně tě dostavaji do svojeho shopu ale když projdeš tak se nic nestane Určitě se ti nikdo do pr*ele pakovat nebude a nejlepši zažitek asi vylet na čtyřkolkach do pouště a pak ještě když mně zastavil egyptan a řekl: Ahooooooj, Jak se maš? na to ja: Jo v pohodě, co ty? a on Na pi*u..:D Záleži taky kam pojedeš Ja byl 30 Km od Hurghady v zalivě Makadi a bylo tam asi 5 hotelu možna trošku vic a kolem poušť Do města jsme nejeli protože nebyl žadny důvod. Takove male centrum....Přimo v městě může byt rušno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Co jsem já slyšel,tak bych tam jel určitě... Vodní dýmky a hlavně tabáky do nich za 15Kč!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 no vodni dymky levne a ty tabaky tak kolem 20 Kč no ale kvalitnějši trošku dráž (Al faker, havana) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 jedu tam letos, tagze jed taky a muzem tam spolu parit na PSP tesim se hlavne na nejhezci more plny ryb a koralu a na ty ctyrkolky taky sracku snad nedostanu a do mesta nepolezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 OMG...jet do egypta a hrat tam na PSP..nwim no ste asi natvrdly :). Proc hrat na PSP kdyz egypt pretejka diskotekama, sishama atd :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 zewlaci no :D A ty holky co tam jsou....Raději pujdou pařit na psp :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Přesně jak říká Xetron, byl sem tam v říjnu roku 2006 a bylo to skvělý. Dýl jak ten týden bych tam nevydržel, ale moře skvělý(hlavně potápění) a pobyt taky dobrej(all inclusive). Byli jsme v Sharm al Shakeu(asi to nepíšu správně :D ) a byl sem každej den 4-5hodin v moři a koukal na korály:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Egypt je luxus, byl sem tam dvakrat ... nic ti nechybi .. meli jsme all inclusive pokazdy a fakt v pohode ... je fakt ze tu sra*ku jsem poprve bohuzel dostal, ale maj tam na to specialni prasky co pomahaj a nejsou ani drahy, tak to za den - dva bylo ok ... pokud budete jen v tom hotelu nebo v nejakym hotelovym komplexu (nedaleko hurghady. kde jsme byli my -- Makadi Beach nebo tak neco .. Makadi xxx) tak se nemusis doternejch obchodniku bat .. kdyz jsme tam byli poprve, tak jsme jeli na nejakej celodenni vylet .. a ty obchodnici jsou fakt spatny na tohle .. otravujou hrozne moc .. jdes a vnucujou ti vsechno mozny, i kdyz jim rikas ze nic nechces .. tohle mi fakt vadilo kdyz sem prochazel nejakou ulici a nalepenej na me kazdej mamlas .. tak na to bych se pripravil .. jinak tam kde jsme byli my bylo i dobry more, koraly, ryby .. fakt dost dobry, nedaleko od brehu .. takze egypt bych ti doporucil .. jen jestli pojedete nekam jak my, tak bych se pripravil na ty doterny prodavace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 bracha tam byl nemocnej ... ondra chytil sracku .. a jak byla mamka s brachou v egypte tak furt jim neco prodavali .. (oni byli poznávačce) ale zalezi na tobe a na vasich rodicich ... dobrý je to i na Djerba (ostrov u Tuniska) EDIT: a to chcees jet na poznávačku nebo prímo do hotelu Co jsem já slyšel,tak bych tam jel určitě... Vodní dýmky a hlavně tabáky do nich za 15Kč!!! jj to mají tak v africe :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 kamo ja na tvojom mieste by som sa radoval.... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 ja sem v egypte byl... ma par minusu a plusu... velky minus je, ze sem tam tu sracku chytil hned druhej den.. ale pokud pijes enom vodu z lahve, tak se t nic nestane... je to docela chuda zeme, takze nejaky kramky, obchody s potravinama atd. tam moc nenajdes.. ale jestli se rad potapis, nebo si chces zajezdit na ctyrkolkach nebo motorkach po pousti, tak to je super.. to ti doporucuju ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 V naší rodině se právě rozhoduje kam se pojede na dovolenou a sestra mě právě láme abychom jeli do Egypta , jenže mě se tam moc nechce , protože jediný co jsem pochytil od lidí kteří tam byli , že dostali sračku a všude se jim nějací chudí egyptane snazili neco prodat ... Tak sem pls kdyžtak napište své zážitky a zkušenosti z Egypta ... sracce se ubranis tim ze dojdes za doktorem kterej ti predepise nejaky leky kterey tam musis uzivat a pak nasmis si cistit zuby s tou vodou co jim tam tece z kohoutku nebo ji pit jinak hurghada je pekna i jiny mista akorat ti arabove se tam nekdy chovej slusne receno hnusne (nekdy i personal v hotelu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 zkusenosti dobre :) nekteri egyptani tam umi i cesky ale nevi co melou...kdyz me jeden poslal do p*ce tak sem mu vysvetlil co to znamena a on se smal a omlouval :) jinak levne vodni dymky,tabaky a hasis... :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 zkusenosti dobre :) nekteri egyptani tam umi i cesky ale nevi co melou...kdyz me jeden poslal do p*ce tak sem mu vysvetlil co to znamena a on se smal a omlouval :) jinak levne vodni dymky,tabaky a hasis... :)) jo k tomu jak te poslal do p*ci: mam podobnou zkusenost; takhle jsme sli a kecali jsme a nejakej chlap: "ahoj českýý? jak se ams? nemam penize ani cas" tak jsme se tomu zacali smat, ze ho asi takhle nekdo poslal do haje a on si to zapamatoval :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 ja byl v egypte pres trema rokama a pojedu tam letos na podzim,byl sem v hurghade all inclusive a bylo to super,mam rad orient a hlavne sishu,tabaky sou tam super levny a dobry a kecat s arabama byla dycky prdel,jinak byl sem taky na vylete v poustu u beduinu ale bohuzel ne na ctyrkolce pac mama se bala s malym bratrem na to :roll: jinak pojedu na poznavacku na ten podzim a tesim se uplne moc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts